Japan cruise

Cruise 13 nachten Japan vanaf €2.349 p.p.

Persoonlijke verzorging, een ruime en comfortabele hut, culinaire verwennerij, de sfeer van vervlogen tijden maar ook de modernste faciliteiten aan boord. Geen gesjouw met koffers en geregel tijdens je vakantie. Wél vriendelijke bemanningsleden die alle zorgen uit handen nemen.

Cruisen met pit, dat doe je in Azië! Droomstranden, jungles, tempels, miljoenensteden, rijstvelden, vulkanen, watervallen, koraalriffen, glimmelde shopping malls en exotische straatrituelen. Je komt het allemaal tegen tijdens een cruise door het Verre Oosten – en nog veel meer!

Boek voor 31 januari 2023 een Azie 2023/2024 cruise en ontvang de volgende extra’s inclusief:

• Have it ALL pakket: drankjes, WIFI, $100 tot $300,- p.p. excursietegoed en specialiteitendiner(s)

PLUS: Gratis upgrade van buitenhut naar balkonhut

PLUS: Tot $400,- boordtegoed per hut

Cruise 13 nachten Japan binnenhut vanaf €2.349 p.p. Buitenhut = gratis upgrade naar balkonhut vanaf €2999,- p.p. Met vertrek op 15 oktober 2023 vaar je met het schip Westerdam.

Voorwaarden:

Inclusief: • Vanafprijs is per persoon (o.b.v. dubbele bezetting) en exclusief reserveringskosten en Calamiteitenfonds • De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode. • Alle genoemde tarieven en routes zijn onder voorbehoud van (prijs)wijzigingen. • Exacte havens kunnen per datum verschillen. • Have it ALL+ aanbiedingen incl. extra boordtegoed eindigen 31 januari 2023.

Cruise 13 nachten Japan vanaf €2.349 p.p.

Wat is inbegrepen

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.

Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.