KLM Werelddealweken

KLM Werelddeal Weken retourtickets New York vanaf €319 p.p.

Vanaf

€319

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NLWLT10jan

Vertrekdatum: 28/01/2020

De KLM Werelddeal Weken zijn van start gegaan! Profiteer nu van wereldkorting op meer dan 100 bestemmingen wereldwijd van 9 januari t/m 28 januari 2020. Zo kan New York al worden geboekt voor EUR 319, vlieg je naar Shanghai vanaf EUR 499 en is Aruba in de aanbieding voor EUR 489. Profiteer ook van extra voordeel op KLM World Businessclass-tickets.

Voor een klein bedrag kun je tevens je persoonlijke aandeel in de CO2-uitstoot van de vlucht compenseren. Dit bedrag wordt rechtstreeks geïnvesteerd in het CO2OL Tropical Mix herbebossingsproject in Panama.

Maak je keuze uit meer dan 100 Werelddeals:

Curaçao vanaf EUR 489 retour

Sint-Maarten vanaf EUR 499 retour

Havana vanaf EUR 500 retour

New York vanaf EUR 319 retour

Miami vanaf EUR 397 retour

San Francisco vanaf EUR 499 retour

Beijing vanaf EUR 470 retour

Hanoi vanaf EUR 499 retour

Taipei vanaf EUR 525 retour

Cancun vanaf EUR 469 retour

San José vanaf EUR 578 retour

Rio de Janeiro vanaf EUR 599 retour

Dit is slechts een selectie van bestemmingen, vraag mij gerust naar de vele mogelijkheden. Ik stel met deze gunstige tarieven heel graag een mooie reis voor je samen. Laat me weten waar je aan denkt, dan ga ik voor je aan de slag om al jouw reiswensen uit te laten komen!

Wat is inbegrepen

Voorwaarden vliegtickets: · Tarieven zijn vanaf-prijzen op retourbasis excl. €10 boekingskosten · Tarieven zijn alleen geldig bij vertrek vanuit Amsterdam · Boeken: t/m 28 januari 2020 · Reizen: t/m 15 december 2020 (m.u.v. 8 juli t/m 19 augustus) · Er is geen ruimbagage inbegrepen in getoonde tarieven · Wijzigen: € 150 - € 240 · Maximum verblijf: 3 maanden · Annuleren: niet toegestaan · Babykorting (tot 2 jaar): 90% · Gelimiteerd aantal stoelen beschikbaar voor deze actietarieven, met name tijdens vakantieperiodes. Op = op · (Prijs)wijzigingen voorbehouden


KLM Werelddeal Weken retourtickets New York vanaf €319 p.p.


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven