Kaapstad: vol leven

1 week vanaf €2899 p.p. inclusief vlucht en transfer

Vanaf

€2899

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NWLT14JUN1

Vertrekdatum: 19/10/2019

Gelegen op een ruig schiereiland tussen de Indische en de Atlantische Oceaan met de iconische Tafelberg als achtergrond, ligt de stad Kaapstad in een van 's werelds meest spectaculaire omgevingen. Maar het landschap is niet beperkt tot de stad alleen: op korte afstand vind je witte zandstranden, traditionele vissersdorpen en wilde bergketens terwijl must-see bestemmingen zoals Cape Point, de Kaapse wijnlanden en de walvisspot-hoofdstad Hermanus makkelijke dagtochten zijn.

Een veelzijdige bestemming die het verdient om ontdekt te worden, Kaapstad is aantrekkelijk voor iedereen die in de vakantiestemming is, romantici en pasgetrouwden genieten van de prachtige accommodaties en idyllische uitzichten, gezinnen met kinderen delen een strand met nieuwsgierige pinguïns, avontuur liefhebbers genieten van de kans om de geheimen van de Tafelberg te ontdekken - een van de zeven natuurlijke wereldwonderen - en fijnproevers mogen Zuid-Afrika's beste voedsel- en wijnervaringen zeker niet missen.

Qatar Airways vliegt rechtstreeks vanuit Amsterdam naar Doha. Vanuit Doha vliegt Qatar Airways drie keer via een goede aansluiting door naar Kaapstad. Combineer deze veelzijdige stad met een moiie rondreis Zuid-Afrika.

Wat is inbegrepen

• Retourvlucht Amsterdam – Kaapstad via Doha met Qatar Airways • Privé transfer • Verblijf 7 nachten in een tweepersoonskamer in Blaauw Village Boutique Guest House o.b.v. logies-ontbijt


1 week vanaf €2899 p.p. inclusief vlucht en transfer


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven