Kerstcruise Rhône en Saône

9-daagse cruise vanaf 1398 p.p.

Vanaf

€1398

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NHT24SEP2

Vertrekdatum: 20/12/2019

Een prachtige kerstcruise over de Rhône en Saône. Ontdek de parels van de Bourgogne en de Provence in de prachtige kerstsfeer van Frankrijk. Geniet vanuit de sfeervolle salon van de schitterende uitzichten op het kleurrijke Rhônelandschap. Voor het eerst vaart een prachtig 5-sterren superior luxe hotelschip op de bewonderenswaardige Rhône en Saône tijdens kerst! De kerstmarkten zijn de hele maand december nog in volle gang. Ontdek de charme van Franse steden zoals Lyon en Avignon. Bienvenue en France, welkom in Frankrijk!

De Rhône is een rivier die in Zwitserland ontspringt en daarna door Zwitserland en Frankrijk naar het zuiden loopt om uiteindelijk in de Middellandse Zee uit te monden. Haar lengte is 812 kilometer en haar stroomgebied meet 98.000 km². De grootste zijrivier is de Saône en de voornaamste steden aan de rivier zijn Genève, Lyon en Avignon.

Vaarschema:
Dag 1:
Per Comfort Class touringcar vanaf metrostation Rotterdam Capelsebrug en hotel Van der Valk Gilze-Tilburg naar het overnachtingshotel in omgeving Nancy.

Dag 2:
Na het ontbijt per Comfort Class touringcar naar Châlon-sur-Saône. Inscheping aan het einde van de middag, ca. 16.00 uur. Welkomstdiner aan boord.

Dag 3:
Morgenexcursie Hospices de Beaune. Varen Châlon-sur-Saône – Tournus. Middagexcursie stadstour Tournus. Varen Tournus – Mâcon.

Dag 4:
Aankomst Mâcon. Middagexcursie Beaujolais en bezoek wijnmuseum. Varen Mâcon - Lyon.

Dag 5:
Aankomst Lyon. Middagexcursie stadstour Lyon. ’s Avonds hebt u de mogelijkheid een kerstmarkt te bezoeken. Varen Lyon – Viviers.

Dag 6: Eerste Kerstdag
Aankomst Viviers. Vrije tijd Viviers. Varen Viviers – Avignon.

Dag 7: Tweede Kerstdag
Aankomst Avignon. Morgenexcursie aquaduct Pont du Gard.
Middagexcursie Arles. Varen Avignon - Tournon.

Dag 8:
Aankomst Tournon. Middagexcursie Cite du Chocolat Valrhona.
Varen Tournon – Lyon.

Dag 9:
Aankomst Lyon. Ontscheping na het ontbijt. Na het ontbijt per Comfort Class touringcar terug naar hotel Van der Valk Gilze-Tilburg en metrostation Rotterdam Capelsebrug.

*De in bovenstaand programma genoemde excursies zijn niet inbegrepen in de reissom.

Wat is inbegrepen

• 9-daagse cruise op de Swiss Emerald o.b.v. volpension • Vervoer per Comfort Class touringcar van Rotterdam naar Châlon-sur-Saône en terug van Lyon naar Rotterdam • Deskundige Nederlandssprekende cruiseleader


9-daagse cruise vanaf 1398 p.p.


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan je gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt je nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven