Kerstcruise Romantische Rijn

7-daagse cruise vanaf €898 p.p.

Vanaf

€898

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NHT24SEP3

Vertrekdatum: 21/12/2019

Een prachtige Kerstcruise over de Romantische Rijn aan boord van het unieke 5-sterren***** luxe hotelschip Emily Brontë. Ervaar de luxe en het comfort door de stijlvolle inrichting en faciliteiten aan boord. Maak tijdens deze cruise een bezoek aan Bonn, de stad van Beethoven, vol gezellige gedecoreerde pleintjes en verrassend veel bezienswaardigheden. Of verken op eigen gelegenheid de minder bekende, maar o zo charmante plaats Boppard in het romantische Rijndal. Tijdens de Kerstcruise geniet je van de met lichtjes versierde kerstmarkten en gezellige kerstsfeer in o.a. Düsseldorf en Bonn. Op Eerste Kerstdag wordt er een exclusief kerstconcert met medewerking van professionele musici in de Sint Kastorbasiliek in Koblenz georganiseerd. Een waar hoogtepunt tijdens deze Kerstcruise. Vier de feestdagen aan boord van de Emily Brontë.

De Rijn ontspringt op 1602 meter boven de zeespiegel in de Zwitserse Alpen in het kanton Graubunden. Vanaf de bron in Zwitserland tot aan de Noordzee passeert de Rijn zes landen te weten: Zwitserland, Liechtenstein, Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk en Nederland. De rivier is over haar gehele lengte van 1324 km in diverse trajecten verdeeld. Het gedeelte van de Middenrijn wat in Duitsland loopt van Bingen tot Bonn is het mooiste gedeelte van de Rijn. Het landschap bestaat hier uit prachtige wijnbergen, beboste heuvels en pittoreske dorpjes.

Vaarschema:
Dag 1:
Inscheping om ca. 11.00 uur in Arnhem. Lunch en welkomstdiner aan boord. Varen Arnhem – Keulen.

Dag 2:
Aankomst Keulen. Morgenexcursie toeristentreintje en stadswandeling Keulen. 's Middags bezoek kerstmarkten Keulen. Varen Keulen - Boppard.

Dag 3:
Aankomst Boppard. ’s Ochtends vrije tijd in Boppard. Varen Boppard – Rüdesheim. ’s Middags bezoek kerstmarkten Rüdesheim.

Dag 4:
Varen Rüdesheim – Mainz. ’s Middags vrije tijd in Mainz. ’s Avonds heeft u de mogelijkheid een kerstnachtdienst te bezoeken in één van de kerken.

Dag 5: Eerste Kerstdag
Varen Mainz – Koblenz via de beroemde Burchten en Kastelenroute. Het mooiste stukje van de Rijn. ’s Middags kerstconcert in Koblenz, exclusief voor Friendship Cruises passagiers.

Dag 6: Tweede Kerstdag
Varen Koblenz – Bonn. Middagexcursie stadswandeling Bonn. Varen Bonn – Düsseldorf.

Dag 7:
Aankomst Düsseldorf. Ontscheping in Düsseldorf na het ontbijt, om ca. 10:00 uur. Per Comfort Class Touringcar terug naar Arnhem.

Op- en uitstapservice
Maak gebruik van de op- en uitstapservice en reis vanuit jouw opstapplaats naar keuze naar de inscheping in Arnhem en terug vanuit Düsseldorf naar een uitstapplaats naar keuze. Keuze uit 15 op- en uitstapplaatsen:
Assen, Dordrecht, Geleen, Gouda, Groningen, Heerenveen, Hoogeveen, Leeuwarden, Maasbracht, Maastricht, Meppel, Roermond, Rotterdam, Sneek of Venlo.

Vraag je persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden.

Wat is inbegrepen

• 7-daagse cruise op de Emily Brontë o.b.v. volpension • Deskundige Nederlandssprekende cruiseleader


7-daagse cruise vanaf €898 p.p.


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan je gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt je nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven