Kerstcruise Romantische Rijn

7-daagse cruise vanaf €798 p.p.

Vanaf

€798

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NWLT14SEP3

Vertrekdatum: 21/12/2018

Welkom aan boord van het 5-sterren*****+ superior hotelschip Esprit voor een prachtige Kerstcruise over de Romantische Rijn. Op het Diamant- en Rubindek vind je alleen suites van maar liefst 21m² tot 30m² met panorama schuifpui en Frans balkon. Ervaar de luxe en het comfort door de stijlvolle inrichting en faciliteiten aan boord. Tijdens de Kerstcruise geniet je van de met lichtjes versierde kerstmarkten en gezellige kerstsfeer in o.a. Düsseldorf en Bonn. Op Eerste Kerstdag wordt er een exclusief kerstconcert met medewerking van professionele musici in de Sint Kastorbasiliek in Koblenz georganiseerd. Een waar hoogtepunt tijdens deze Kerstcruise. Vier de feestdagen aan boord van de Esprit.

De Rijn ontspringt op 1602 meter boven de zeespiegel in de Zwitserse Alpen in het kanton Graubunden. Vanaf de bron in Zwitserland tot aan de Noordzee passeert de Rijn zes landen te weten: Zwitserland, Liechtenstein, Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk en Nederland. De rivier is over haar gehele lengte van 1324 km in diverse trajecten verdeeld. Het gedeelte van de Middenrijn wat in Duitsland loopt van Bingen tot Bonn is het mooiste gedeelte van de Rijn. Het landschap bestaat hier uit prachtige wijnbergen, beboste heuvels en pittoreske dorpjes.

Vaarschema:
Dag 1:
Inscheping om ca. 09.00 uur in Rotterdam. Lunch en welkomstdiner aan boord. Varen Rotterdam – Düsseldorf.

Dag 2:
Aankomst Düsseldorf. Morgenexcursie Schloss Benrath. 's Middags bezoek kerstmarkten Düsseldorf.

Dag 3:
Varen Düsseldorf – Königswinter. Middagexcursie Schloss Drachenburg.

Dag 4:
Varen Königswinter – Rüdesheim. Middagexcursie Siegfried’s Musikkabinett. ’s Avonds hebt u de mogelijkheid een kerstnachtdienst te bezoeken in één van de kerken.

Dag 5: Eerste Kerstdag
Varen Rüdesheim – Lahnstein. ’s Middags kerstconcert in Koblenz, exclusief voor Friendship Cruises passagiers.

Dag 6: Tweede Kerstdag
Varen Lahnstein – Keulen. Middagexcursie stadswandeling Keulen. Varen Keulen – Rotterdam.

Dag 7:
Aankomst Rotterdam. Ontscheping na het ontbijt, om ca. 10.00 uur in Rotterdam.

Wat is inbegrepen

• 7-daagse cruise op de Esprit o.b.v. volpension • Deskundige Nederlandssprekende cruiseleader


7-daagse cruise vanaf €798 p.p.


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven