Kerstcruise Seine

7-daagse cruis vanaf €1198 p.p. incl. transfers

Vanaf

€1198

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NWLT14SEP2

Vertrekdatum: 22/12/2018

Een prachtige kerstcruise over de Seine met als hoogtepunt een bezoek aan de lichtstad Parijs en aan Normandië. De kerstmarkten zijn de hele maand december nog in volle gang. Op het Place de la Concorde met het reuzenrad en de prachtige Champs-Elysées schijnen de duizenden lichtjes je toe. Vanaf het varende 5–sterren superior hotelschip geniet je van een magnifiek uitzicht op de in lichtjes gehulde Eiffeltoren. In Normandië maak je kennis met de indrukwekkende D-Day Invasiestranden tijdens een dagexcursie. En natuurlijk ontdek je de charme van kleine Franse stadjes zoals Rouen en Vernon. Bienvenue en France, welkom in Frankrijk!

De Seine stroomt vanaf het Plateau van Langres via Troyes, Parijs en Rouen naar het Kanaal, waar ze haar uitmonding heeft in het Kanaal bij Le Havre. De Seine heeft zich net voor de uitmonding in Het Kanaal genoodzaakt gezien de hardste rotsen van het kalkplateau van Pays de Caux te mijden en slingert als een grillige slang op het einddoel af. Deze grote meanders geven de Seine op veel plaatsen een bijzonder aangenaam aanzien. De hoofdstad van Frankrijk heeft de Seine altijd benut als een slagader naar zee. De Côte des Deux Amants tussen Les Andelys en Rouen is sfeervol. Abdijruïnes als die van Jumièges geven de zomen van de Seine een religieus cachet. De crèmewitte rotsflanken boven het water, de loop door het natuurpark Brotonne en oorden als St.-Martin-de-Boscherville en Les Andelys maken van de Seine een geliefd excursiedoel.

Vaarschema:
Dag 1:
Per touringcar vanaf metrostation Rotterdam Capelsebrug en hotel Van der Valk Gilze-Tilburg naar Parijs. Inscheping laat in de middag. Welkomstdiner aan boord.

Dag 2:
’s Morgens vrije tijd voor bezoek aan Kerstmarkten Parijs. Middagexcursie stadstour Parijs. Varen Parijs – Saint Denis. Inscheping excursiepassagiers. Varen Saint Denis – Vernon.

Dag 3:
Aankomst Vernon. Morgenexcursie Chateau de Bizy. Varen Vernon – Les Andelys. Inscheping excursiepassagiers. Varen Les Andelys – Rouen.

Dag 4: Eerste Kerstdag
Morgenexcursie stadswandeling Rouen. Varen Rouen – Le Havre.

Dag 5: Tweede Kerstdag
Dagexcursie Invasiestranden van Normandië. Varen Le Havre – Caudebec-en-Caux. Inscheping excursiepassagiers. Varen Caudebec-en-Caux – Conflans.

Dag 6:
Aankomst Conflans. Middagexcursie Paleis van Versailles. Varen Conflans – Parijs.

Dag 7:
Aankomst Parijs. Ontscheping na het ontbijt. Per touringcar reist u naar het hotel Van der Valk Gilze-Tilburg en metrostation Rotterdam Capelsebrug.

*De in bovenstaand programma genoemde excursies zijn niet inbegrepen in de reissom.

Wat is inbegrepen

• 7-daagse cruise op de Swiss Sapphire o.b.v. volpension • Transfers per Comfort Class touringcar Nederland – Parijs – Nederland • Deskundige Nederlandssprekende cruiseleader


7-daagse cruis vanaf €1198 p.p. incl. transfers


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven