Kerstmarkt in Keulen

Kerstsmarkt Keulen 3 nachten vanaf €337 p.p.

Vanaf

€337

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NLWLT15NOV

Vertrekdatum: 12/12/2019

Keulen maakt elk jaar van het kerstseizoen een groots evenement met misschien wel de meest bijzondere kerstmarkt van Europa. Slenter langs de vele kraampjes met heerlijke lekkernijen en leuke hebbedingetjes en geniet van een glaasje glühwein.

De kerstmarkt van Keulen is groots, hij is uitgespreid over vele pleinen en straatjes eromheen. Maar het decor maakt deze kerstmarkt echt bijzonder. Een plein vol mooie kraampjes schitterend verlicht en op de achtergrond de imposante Dom van Keulen. Het middelpunt van de kerstmarkt is een groot podium waar elke avond live kerstmuziek wordt gespeeld.

Verblijf in het hippe 009 Köln City designhotel in het hart van Keulen. Dit stijlvolle hotel ligt op slechts vijf minuten lopen van de Dom van Keulen en van de centrale winkelstraat. Het is een boetiekhotel met moderne kamers en een kleurrijk ontwerp. De perfecte plek om even bij te komen van de drukte in de stad en te genieten van deze oase van rust.

Wat is inbegrepen

3 nachten in het Boutique Hotel 009 in een double deluxe room.


Kerstsmarkt Keulen 3 nachten vanaf €337 p.p.


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden je gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kun je nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven