Koloniaal Jakarta

1 week vanaf €2604 p.p. incl. vlucht

Vanaf

€2604

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NWLT14JUN2

Vertrekdatum: 21/09/2019

De hoofdstad van Indonesië is het hart van zijn cultuur - een oude stad die als zowel een drukke handelshaven als een koloniale zetel van macht heeft gediend. Tegenwoordig is het een van 's werelds snelst groeiende megasteden.

Jakarta, voorheen bekend als Batavia, was ooit de hoofdstad van Nederlands-Indië en er zijn veel gebouwen over uit dit koloniale tijdperk. De kathedraal van Jakarta is zo'n hotspot en is meer dan 100 jaar oud. De Istiqlal-moskee is ook een populaire plek om te bezoeken en is de grootste en meest vereerde moskee van Indonesië.

Voor velen begint of eindigt de rondreis door Indonesië in de hoofdstad Jakarta. Of het nu slechts voor een tussenstop is of voor een paar dagen, Jakarta biedt genoeg bezienswaardigheden.

Vlieg nu comfortabel via Doha naar Jakarta met Qatar Airways, voor een avontuurlijke vakantie en combineer deze stad vol kleur, smaak en gastvrijheid met een mooie rondreis Indonesië.

Wat is inbegrepen

• Retourvlucht Amsterdam – Jakarta via Doha met Qatar Airways • Verblijf 7 nachten in een tweepersoonskamer in Gran Melía o.b.v. logies-ontbijt


1 week vanaf €2604 p.p. incl. vlucht


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven