LUX* Grand Gaube, Mauritius

8 dagen vanaf €1599 p.p. incl. vlucht

Vanaf

€1599

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NWLT26APR1

Vertrekdatum: 14/06/2019

Temidden van weelderige tropische tuinen met uitzicht op de Indische Oceaan ligt LUX* Grand Gaube. Dit luxe hotel combineert romantiek met natuurlijke schoonheid. LUX* Grand Gaube ligt in een beschermde en rustige baai in het noorden van Mauritius. In dit stukje paradijs kom je helemaal tot rust!

Het strand - waar ligbedjes voor je klaar staan - ligt direct voor de deur. Het is slechts een van de vele mooie stranden die je in het noorden van Mauritius vindt. Als je een huurauto tot jouw beschikking hebt, ga dan zeker een dagje strandhoppen. Aanrader zijn o.a. het strand van Trou aux Biches en Belle Mare. Noord-Mauritius beschikt ook over een prachtige botanische tuin en het schattige kerkje bij Cap Malheureux is een must see.

In de tropische tuin liggen gegroepeerd de wooneenheden, 4 zwembaden, zonneterrassen en poolbars, lobby met receptie. Met de keuze uit meerdere restaurants en prachtige kamers ga je in dit vijfsterren hotel je droomvakantie tegemoet!

Wat is inbegrepen

• Retourvlucht Amsterdam Mauritius met Air Mauritius • Verblijf 6 nachten in een Superior Room in Lux* Grand Gaube o.b.v. logies ontbijt


8 dagen vanaf €1599 p.p. incl. vlucht


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan je gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt je nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven