Landelijk overnachten in Zuid-Tenerife

8 dagen vanaf €694 p.p. incl. vlucht & huurauto

Vanaf

€694

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NWLT2AUG1

Vertrekdatum: 23/08/2019

Tenerife één en al strand? Welnee, dit is ook de plek waar je het hoogste punt van Spanje kunt vinden. De Pico del Teide, gelegen op het Canarische eiland Tenerife, is namelijk de hoogste berg van het land. Hotel El Nogal Boutique & Spa ligt aan de voet van deze majestueuze, bijna 4 kilometer hoge, vulkaan en is dus een ideale basis om het nationale park rond de berg te verkennen.

Het aanzicht van het hotel alleen al is prachtig. Dit 18e eeuwse herenhuis is statig en heeft een lange geschiedenis. Het is omgebouwd tot een landhotel dat bij aankomst al de aandacht trekt. Een grote binnenplaats omringd door tuinen midden in het huis vormt een aangenaam welkom in een bevoorrechte, natuurlijke omgeving.

El Nogal Hotel kenmerkt zich door een kleinschalig en laagdrempelig karakter. Met een minutieuze aandacht voor de details is de sfeer van een landelijk Spaans hotel te behouden. De keurige tuin is misschien wel het kroonjuweel, want die is gegarandeerd groen.

Als je naar buiten stapt, strekt de Atlantische Oceaan zich voor je uit. Drie andere Canarische eilanden zijn van hier te zien: La Palma, La Gomera en El Hierro. En dan te bedenken dat El Nogal maar een kort ritje verwijderd is van die stranden waar Tenerife ook zo bekend om staat.

Wat is inbegrepen

• Retourvlucht Amsterdam – Tenerife met Transavia • 8 dagen autohuur type VW Up! Of vergelijkbaar • Verblijf 7 nachten in een tweepersoonskamer in Hotel El Nogal op basis van bed & Breakfast


8 dagen vanaf €694 p.p. incl. vlucht & huurauto


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven