Landhuis op Mallorca

1 week vanaf € 1586 p.p. inclusief vlucht en transfer

Vanaf

€1586

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NZK4JUN1

Vertrekdatum: 03/08/2019

Dit prachtige landhuis in het noorden van Mallorca ligt in een serene omgeving, de perfecte plek om tot rust te komen. Het charmante hotel is gevestigd in een historisch gebouw met verschillende architectuurstijlen uit de verschillende tijdperken in de geschiedenis van Mallorca.

De inrichting is uniek en de kamers modern en stijlvol. Het gezellige stadscentrum en de mooie stranden van Can Picafort en Muro liggen vlakbij.

Deze accommodatie scoort heel hoog op beste prijs/kwaliteitverhouding in de regio Can Picafort. Dit prachtige complex ligt te midden van 30.000 vierkante meter aan tuinen met 3 zwembaden. Het leent zich dan ook uitstekend voor het vieren van allerlei evenementen.

Het ligt in een rustige omgeving vlak bij de stranden van Alcudia en de bergketen Sierra. De perfecte uitvalsbasis om het eiland te verkennen!

Wat is inbegrepen

• Retourvlucht Amsterdam - Palma de Mallorca met Easyjet • Transfers • Verblijf in een tweepersoons Superiorkamer in Casal Santa Eulàlia op basis van logies en ontbijt


1 week vanaf € 1586 p.p. inclusief vlucht en transfer


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven