MSC Cruise met gratis vlucht & transfers

Vanaf €949 p.p.

Vanaf

€949

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NWLT23NOV2

Vertrekdatum: 06/10/2019

MSC Cruises heeft een tijdelijke spectaculaire aanbieding! Op geselecteerde 8-daagse cruises van april 2019 tot en met oktober 2019 ontvang je tijdelijk de vluchten en transfers vanaf Amsterdam van en naar de inschepingshaven helemaal gratis*. Deze actie is ook geldig voor afvaarten in de meivakantie, zomer- en herfstvakantie 2019*!

Een vakantie naar de Middellandse Zee met MSC Cruises zorgt ervoor dat je de cultuur, traditie en monumenten, die de kustgebieden al eeuwenlang hebben verrijkt, van dichtbij kunt meemaken.

Deze cruise biedt de mogelijkheid om de landen, de mensen en de duizendjarige geschiedenis die zich op deze kusten bevinden te bezoeken en te leren kennen. Zoals de zeelieden van weleer toen ze vanuit Italië naar de Griekse eilanden voeren.

Actievoorwaarden:
*Deze actie is geldig op geselecteerde afvaarten die geboekt zijn van 16 oktober 2018 t/m 13 december 2018. Dit aanbod is geldig voor inwoners van Nederland en zolang de voorraad strekt. De prijs is op basis van volpension. Alle Fly & Cruise pakketten zijn inclusief gratis transfers v.v. en vluchten uitgevoerd door KLM. Gratis vlucht is alleen geldig op de eerste en tweede persoon in de hut. Prijzen zijn inclusief (23kg) ruimbagage. De 3e en 4e persoon in de hut betalen een vluchtprijs van €300 bij cruiseafvaarten vanuit Genua en €320 bij cruiseafvaarten vanuit Venetië. Bijkomende kosten: Hotel Service Charge, drankjes, eventuele excursies, uitgave van persoonlijke aard, donatie UNICEF € 1. Indien je een garantiehut boekt ontvang je het hutnummer vanaf 7 dagen voor vertrek. Voor de MSC Fantasia zijn er in de categorie 'Bella Balkonhut' enkele hutten met gedeeltelijk zicht. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten. Deze aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere lopende promoties/acties/aanbiedingen en is niet retro-actief. Deze aanbieding is niet combineerbaar met de MSC Voyagers Club korting. Voor de volledige algemene voorwaarden vraag je Travel Counsellor.

Wat is inbegrepen

• Alle Fly & Cruise pakketten in de actie zijn inclusief gratis vluchten en transfers van en naar de havens. Prijzen zijn inclusief 23kg ruimbagage.


Vanaf €949 p.p.


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven