Madagaskar de zuidelijke route

10 dagen vanaf €1665 p.p.

Vanaf

€1665

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NWLT30NOV2

Vertrekdatum: 27/04/2019

Op Madagaskar beleef je de natuur op zijn best! Omdat het eiland zich miljoenen jaren geleden heeft losgebroken van het vaste continent heeft de natuur de mogelijkheid gehad om zich volledig ongestoord te evolueren. De flora en fauna zijn dan ook uniek en nergens anders ter wereld te vinden.

Ook de bevolking is bijzonder. Met Afrikaanse, Aziatische en Arabische invloeden hebben de inwoners van Madagaskar een mix van culturen en gebruiken. De Zuidelijjke Route neemt je mee langs hoogtepunten in het zuiden van het eiland. De reis begint in de hoofdstad Antananarivo met een stadsrondrit. Terwijl je naar het zuiden afreist kom je langs Ranomafana National Park waar je op zoek gaat naar zeldzame lemuren, vogelsoorten en reptielen. In Isalo National Park wandel je en heb je de mogelijkheid om te zwemmen in een natuurlijk zwembad tussen de canyons. De laatste dagen van de reis breng je door aan het strand van Ifaty, een vissersdorpje dat aan een idyllische baai ligt.

Wat is inbegrepen

luchthaven transfers, binnenlandse vlucht van Tulear naar Antananarivo, verblijf in een tweepersoonskamer, ontbijt en diner, vervoer in een 4x4 wagen met privéchauffeur (Frans- of Engelstalig), entreegelden voor de parken, lokale gids tijdens bezoek Ranomafana en Isalo. Prijs geldt bij 6 personen. Niet inbegrepen: Internationale vluchten, overige maaltijden, dranken, fooien, persoonlijke uitgaven, visumkosten.


10 dagen vanaf €1665 p.p.


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven