Mauricia Beachcomber Resort & Spa

8 dagen vanaf €1682 p.p. incl. vlucht

Vanaf

€1682

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NWLT26APR2

Vertrekdatum: 07/10/2019

Mauricia Beachcomber Resort & Spa aan de zonnige noordkust van Mauritius, ligt ideaal, loopafstand van het levendige dorp Grand Baie, een van de belangrijkste toeristenknooppunten van Mauritius. Dit gemoedelijke 4 sterren hotel heeft superlieve medewerkers en mede daardoor een erg prettige sfeer.

Comfort en eenvoud staan centraal. De architectuur van het hotel roept de traditionele mediterrane stijl op. Alles is gedaan om een prachtig uitzicht op de baai te bieden vanuit de openbare ruimtes en biedt je de keuze uit restaurants, bars, discotheken en boetieks tijdens jouw vakantie in Mauritius. Het resort heeft 2 uitnodigende zwembaden en biedt lichte kamers met uitzicht op de tuin of de zee.

Wat is inbegrepen

• Retourvlucht Amsterdam - Mauritius met Air Mauritius • Verblijf 6 nachten in een tweepersoonskamer in Mauricia Beachcomber Resort & Spa op basis van half pension


8 dagen vanaf €1682 p.p. incl. vlucht


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan je gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt je nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven