Musical Cruise 2023

7 nachten vanaf €2.339 p.p. o.b.v. dubbele bezetting

De Musical Cruise 2023 vertrekt op 10 juni 2023 vanuit Barcelona. Op de route liggen het schitterende Valencia, met haar oude binnenstad en prachtig kerken, het hippe eiland Ibiza, Corsica en La Spezia alvorens de reis eindigt in Rome!

Nooit eerder was er bij de Musical Cruise zóveel inclusief; jouw drankpakket, fooien, internet-toegang, transfers, vluchten én musical entertainment van top niveau zijn allemaal in de prijs inbegrepen. Een compleet verzorgde reis die je nooit zult vergeten!

Voorwaarden:

Inclusief: • Vanafprijs is per persoon (o.b.v. dubbele bezetting) en inclusief reserveringskosten van €32, SGR van €5 p.p. en Calamiteitenfonds van €2,50. • Vanafprijs is inclusief transfer haven - vliegveld, transfer vliegveld - haven en vlucht van/naar Amsterdam p.p. • De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode. • Alle genoemde tarieven en routes zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en (prijs)wijzigingen. • Schip: Celebrity Edge

7 nachten vanaf €2.339 p.p. o.b.v. dubbele bezetting

Wat is inbegrepen

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.

Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. De genoemde prijs in deze aanbieding is inclusief reserveringskosten van €32, SGR van €5 p.p. en Calamiteitenfonds van €2,50.