Ontdek Cuba per camper

10 dagen vanaf €1047 p.p. bij 2 personen

Vanaf

€1047

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NWLT19APR1

Vertrekdatum: 10/10/2019

Het in de Cariben gelegen paradijs dat Cuba heet, heeft veel te bieden voor een prachtige camperrondreis over het eiland. Cruise in uw huurcamper langs het schitterende felblauwe water en de witte stranden van de spectaculaire kustlijn die Cuba omringt.

Rijd door het UNESCO beschermde Valle de Vinales met haar indrukwekkende rotsformaties en groene natuur en bezoek de gezellige steden van het eiland zoals hoofdstad Havana. Dit is de ultieme stad om de unieke oude auto’s te bewonderen en de gastvrijheid van het Cubaanse volk te ervaren.

Leer Cuba kennen vanuit een heel ander perspectief: per camper!

Wat is inbegrepen

• 3 nachten in een B&B in Havana, genaamd “Casa Particular” • 7 nachten camperhuur inclusief de benodigde verzekeringen • Transfer van Havana Airport naar de accommodatie en naar het camperverhuurterrein aan het begin en einde van je vakantie


10 dagen vanaf €1047 p.p. bij 2 personen


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven