Ontdek Oost-Canada

17 dagen vanaf €1169,- p.p. o.b.v. 4 personen

Tijdens een camperreis door Canada zie je de natuur ontwaken. Je begint de morgen met een ontbijt op de camping en brengt de dag door in de mooiste natuurparken, waarna je moe maar voldaan in je campingstoel neerploft. Koken? Dat kan in je camper, maar net zo gemakkelijk steek je de grill aan. Houd je oren gespitst: wanneer de schemer invalt, komen de dieren tevoorschijn!

Wie denkt dat je in Oost-Canada geen wildlife kan spotten, heeft het mis. Naast papegaaiduikers en talloze andere vogelsoorten, kun je in de wateren rondom Nova Scotia verschillende walvissoorten ontdekken en staat de omgeving van Quebec bekend om de grote populatie beluga's. In Algonquin Provincial Park leven wapiti's en elanden. Met een beetje geluk spot je er zelfs een zwarte beer!

Misschien wel de leukste stad is Toronto, het beginpunt van jouw camperreis. Enigszins vergelijkbaar met steden als New York en Chicago, kun je je in deze stad goed vermaken. Na je Air Canada-vlucht heb je alle tijd om Canada’s grootste stad te ontdekken: je verblijft hier twee nachten in een hotel. Beklim de wereldberoemde CN-Tower, slenter door het Distillery District of neem de ferry naar de Toronto Islands. Vanaf het Ontariomeer heb je een fantastisch uitzicht over de skyline van de stad.

Op je derde reisdag staat ie voor je klaar: je huurcamper. Jouw camperavontuur kan beginnen! De route en het tempo bepaal je zelf. Natuurlijk mogen de wereldberoemde Niagara Falls niet ontbreken aan je route, net als de uitgestrekte meren, kliffen en rotsen van het Bruce Peninsula National Park. En wat dacht je van Nova Scotia’s charmante vissersdorpjes?

Aan boord van het Air Canada toestel geniet jij op je 16e reisdag na van een camperreis vol hoogtepunten. Wat vond jij het allermooiste aan Oost-Canada?

Voorwaarden:

Inclusief: • Vliegreis • Camperhuur • Omschreven hotelovernachting(en) • Vanafprijs is per persoon (o.b.v. 4 personen) en exclusief reserveringskosten en Calamiteitenfonds • De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode. • Alle genoemde tarieven en routes zijn onder voorbehoud van (prijs)wijzigingen.

17 dagen vanaf €1169,- p.p. o.b.v. 4 personen

Wat is inbegrepen

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.

Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.