Ontdek Uniek Cyprus

8 dagen vanaf €673 p.p. incl. vlucht

Vanaf

€673

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NWLT5OCT

Vertrekdatum: 06/04/2019

Ben je op zoek naar rust, hou je van natuur of ben je op zoek naar een sportieve vakantie dan is Aphrodite Hills Resort echt iets voor jou! Gelegen in de heuvels boven Paphos en heeft het een schitterend uitzicht over de zee en de rots van Aphrodite, biedt Aphrodite Hills Resort een ongelooflijke luxe en ongeëvenaarde service.

Het uitgestrekte groene resort heeft prachtig ingerichte hotelkamers, appartementen en villa’s die rondom een gemeenschappelijk zwembad liggen, een 18-holes golfbaan, Kids Club en uitstekende wellnessfaciliteiten. Kortom een ideale bestemming voor een overheerlijke zonvakantie.

Cyprus is echter meer dan alleen maar een bestemming voor een zonvakantie. Behalve met zon, zee en strand heeft Cyprus vele pittoreske vissersplaatsen, idyllische bergdorpjes en een ruig natuurgebied. Daarnaast bezit het door haar strategische ligging veel cultuurschatten. Kortom, uitrusten op het strand van Paphos, wandelen in de natuur van het Troödos gebergte, of oudheden ontdekken in het archeologische park van Paphos, voor iedere reiziger heeft een vakantie Cyprus iets te bieden.

Wat is inbegrepen

• Retourvlucht Amsterdam – Paphos met Transavia • Verblijf 7 nachten in een Tweekamerappartement op basis van logies in Aphrodite Hills Resort


8 dagen vanaf €673 p.p. incl. vlucht


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven