Ontdek bruisend Toronto

8 dagen Totornto vanaf €1032 p.p. incl. vlucht

Vanaf

€1032

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NWLT10MAY1

Vertrekdatum: 11/06/2019

Ontdek Toronto, één van de meest multi-culturele steden van de wereld. Deze moderne en bruisende stad heeft veel te bieden voor alle soorten bezoekers: van cultuur tot natuur en shopping. Toronto heeft een prachtige skyline, met als (letterlijk) hoogtepunt de CN Tower. Diverse bouwstijlen en de multiculturele Neighbourhoods creëren samen het bijzondere karakter van de stad.

Toronto, de grootste stad van Canada, ligt aan de noordoevers van Lake Ontario waar hightech architectuur en bosrijke, Victoriaanse wijken gebroederlijk naast elkaar staan. Van alle Canadese steden bezit Toronto het grootste aantal restaurants en theaters.

Een bezoek aan Toronto kan niet voorbij gaan zonder de legendarisch Niagara Falls of de van een glasbodem voorziene CN Tower te hebben gezien. De bekende CN Tower, met zijn 553 m. één van de hoogste, vrijstaande torens ter wereld, en Harbourfront Centre, hebben Toronto tot een populair startpunt voor een vakantie in Canada gemaakt. Andere attracties die je niet mag missen zijn de Skydome, het Royal Ontario Museum en de Art Gallery of Toronto met wereldberoemde collecties. In het Eaton Centre bevind je je in een ongekend winkelparadijs met meer dan 350 winkels en restaurants, in het hart van de binnenstad!

Midden in het centrum van Toronto ligt het Chelsea Hotel, niet ver van de theaters, bars en restaurants. Voor ontbijt, lunch en diner kun je in het foodcourt in het hotel terecht. Het hotel beschikt tevens over een zemwbad met glijbaan. Vanaf het dakterras heb je een schitterend uitzicht op de CN Tower.

Het Ripley’s Aquarium of Canada is een van de beste aquaria ter wereld. Ripley’s Aquarium of Canada in Toronto is in ieder geval een leuk dagje uit voor jong en oud. Er zijn zo’n twintigduizend exotische waterdieren te bewonderen die vaak meters diep onder het zeeniveau leven. Een glazen tunnel maakt het zelfs mogelijk om onder een haai door te lopen. Daarnaast zijn er nog uiteenlopende activiteiten en programma’s waar je aan deel kunt nemen. Denk hierbij aan het verzorgen van dieren, duiken, zwemmen met pijlstaartroggen en nog heel veel meer.

Air Transat -de beste vakantie luchtvaartmaatschappij ter wereld- biedt directe vluchten aan vanaf Amsterdam naar Toronto, Vancouver, en Calgary tussen april en oktober. Vanaf Brussel vliegt Air Transat 3x per week rechtstreeks naar Montreal. Aan board kun je kiezen tussen de Economie en de Club Class voor meer comfort. Air Transat is een uitstekend keuze om voordelig naar Canada te vliegen.

Wat is inbegrepen

• Retourvlucht Amsterdam - Toronto met Air Transat • 6 nachten in Chelsea Hotel Toronto in een tweepersoonskoamer o.b.v. logies • Tickets voor Ripley’s Aquarium of Canada


8 dagen Totornto vanaf €1032 p.p. incl. vlucht


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan je gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt je nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven