Ontdek rustgevend Calgary

8 dagen vanaf €1049 p.p. incl. vlucht

Vanaf

€1049

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NWLT10MAY4

Vertrekdatum: 14/06/2019

Waan je in een cowboycultuur te midden van een prachtig ongerept berglandschap. Calgary is het hart van Canada’s wilde westen en het ideale begin- en eindpunt voor een onvergetelijke reis door de bergen en de nationale parken.

Calgary is een van de grootste steden van West-Canada. Het is de oostelijke toegangspoort tot de Rocky Mountains en de nationale parken Banff en Jasper. Een van de bekendste evenementen is de tiendaagse Calgary Stampede, een wildwestfestival in juli waarbij rodeo’s, veemarkten en shows het middelpunt vormen. De skyline van de stad vormt een mooi contrast met de achterliggende bergen. Leuke bezienswaardigheden in Calgary zijn de Calgary Tower, het Heritage Park en de locaties van de Olympische Spelen.

Hotel Fairmont Palliser is centraal gelegen in het centrum van Calgary, gunstig gelegen in de buurt van het zakelijke en financiële district van de stad. Het ligt op loopafstand van de meest interessante winkels, kunst, cultuur en uitgaansgelegenheden van de stad. De vriendelijke geest van Calgary, in combinatie met de levendige stedelijke sfeer van de stad, zorgt voor een metropool met prachtige contrasten. Hotel Fairmont Palliser ligt in het hart van de stad en is een historische bezienswaardigheid met een opvallende accommodatie in een elegante omgeving.

Calgary Towe De Calgary Tower is een 191 meter hoge vrijstaande toren en vormt een kenmerkend onderdeel van de skyline van Calgary. Op de begane grond is het OfficialTourism Calgary Information Centre gevestigd. Helemaal boven beleef je een spectaculair 360 graden uitzicht op de uitlopers en majestueuze Rocky Mountains. Stap op de glazen vloer voor een onvergetelijk perspectief van de drukke straten beneden.

Air Transat -de beste vakantie luchtvaartmaatschappij ter wereld- biedt directe vluchten aan vanaf Amsterdam naar Toronto, Vancouver, en Calgary tussen april en oktober. Vanaf Brussel vliegt Air Transat 3x per week rechtstreeks naar Montreal. Aan board kun je kiezen tussen de Economie en de Club Class voor meer comfort. Air Transat is een uitstekend keuze om voordelig naar Canada te vliegen.

Wat is inbegrepen

• Retourvlucht Amsterdam - Calgary met Air Transat • 6 nachten in het Fairmont Palliser hotel in Calgary in een tweepersoonskamer o.b.v. logies • Tickets voor de Calgary Tower


8 dagen vanaf €1049 p.p. incl. vlucht


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan je gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt je nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven