Ontspannen in de Algarve

1 week vanaf €1284 p.p. inclusief transfer en vlucht

Vanaf

€1284

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NZK26JUN1

Vertrekdatum: 16/08/2019

Het Vale d'Oliveiras Quinta Resort & Spa is een elegant 5-sterrenresort op een fantastische plek, tussen de golfbanen en de plaatsen Carvoeiro en Ferragudo in de Algarve. Dit verborgen paradijs ligt op slechts enkele minuten van de beste stranden en golfbanen van Europa! Het wordt omringd door een prachtige tuin en het landschap van Monchique heuvels en de Gramacho golfbanen. Het maakt niet uit waar je bent in dit luxe hotel: overal geniet je van mooie uitzichten.

Zodra je aankomt in je riante, rijk gedecoreerde kamer verdwijnt alle stress als sneeuw voor de zon. De rest van het resort zorgt eveneens voor totale ontspanning. Bij het mooie zwembad in de prachtig aangelegde tuin met palmbomen en Cipressen, kun je lekker liggen met een stapel boeken. De Lisvaýa Spa is een andere plek waar je heerlijk kunt relaxen en waar je lichaam en geest weer terug in balans kun brengen.

Lekker eten is essentieel tijdens de vakantie en daarom kun je in het moderne restaurant Olive Tree aanschuiven, voor een versbereide mediterrane maaltijd van Chef Miguel Lourenço. Bovendien wordt er bij de Jasmin pool bar geregeld een gezellige barbecue-avond georganiseerd.

Wat is inbegrepen

• Retourvlucht Amsterdam – Faro met Transavia • Privétransfer • Verblijf 7 nachten in een tweepersoonskamer in Vale d'Oliveiras Quinta Resort & Spa op basis van logies ontbijt


1 week vanaf €1284 p.p. inclusief transfer en vlucht


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven