Patagonian Explorer

Vanaf €1682 p.p.

Vanaf

€1682

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NWLT22FEB

Vertrekdatum: 04/04/2020

Dompel je onder in de wondere wereld van Patagonië op deze expeditie cruise van rederij Australis. Tijdens dit avontuur van vijf dagen en vier nachten verken je het gebied tussen Ushuaia (Argentinië) en Punta Arenas (Chili), een van de meest afgelegen plekken op aarde met adembenemend natuurschoon.

Deze regio staat bekend om haar ongerepte landschappen, overvloed aan wildlife en fascinerende geschiedenis. Je laat de lichtjes van Ushuaia achter je en vaart richting mysterieuze plekken als Kaap Hoorn en Wulaia Bay voordat je het Beagle-kanaal doorgaat. Vervolgens kom je in een doolhof van eilandjes terecht en bezoeken we een aantal indrukwekkende gletsjers. Deze bevroren giganten bewaken de zuidelijke flank van Tierra del Fuego waarna we de legendarische zeestraat Magellaan bereiken. De laatste stop is Isla Magdalena waar je de Patagonische pinguïn-kolonie kan bewonderen, een spectaculaire afsluiter!

Route: Ushuaia (Argentinië) - Cape Horn - Wulaia Bay - Pía Glacier - Garibaldi Glacier - Agostini Sound - Águila Glacier - Cóndor Glacier - Magdalena Island - Punta Arenas (Chili)

Wat is inbegrepen

Verblijf 4 nachten op de Stella Australis van Ushuaia (Argentinië) naar Punta Arenas (chili) o.b.v. all-inclusive Inclusief EARLY PENGUIN korting: voor boekingen die voor 31.07.19 zijn gemaakt voor afvaarten tussen 01.01.20 en 30.04.20.


Vanaf €1682 p.p.


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven