Reis per camper door Finland

1 week vanaf €733

Vanaf

€733

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NWLT19APR2

Vertrekdatum: 10/06/2019

Met een camper ontdek je Finland op een ontspannen en comfortabele manier. Ga op zoek naar de rendieren in Lapland, maak gebruik van de heerlijke sauna’s en maak kennis met de vriendelijke Finse bevolking.

In Finland heb je bij een rondreis per camper ongekende vrijheid, want in Scandinavië geldt het unieke allemansrecht. Hierdoor kun je overal overnachten, zolang je buiten een natuurreservaat of beschermd grondgebied staat.

Huur dit voorjaar een camper en reis van Zuid- naar Noord-Finland met 30% korting op de huurprijs. Daarnaast betaal je nu ookgeen oneway-kosten van €900!

Wat is inbegrepen

• 1 week camperhuur • Ophaallocatie: Helsinki • Inleverlocatie: Rovaniemi in Fins Lapland • 30% korting op de camperhuur • Geen oneway-kosten t.w.v. €900


1 week vanaf €733


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven