Relaxvakantie Calabrië

8 dagen vanaf €455 p.p. bij 4 pers. excl. vlucht

Vanaf

€455

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NWLT16AUG1

Vertrekdatum: 23/10/2019

Zelf de prachtige stranden van Calabrië ervaren? Geniet een week in een vakantiewoning in Capo Vaticano inclusief huurauto, een boottocht en een wandel- of fietsexcursie. Profiteer van deze speciale aanbiedingen en ontdek Tropea en de streek Calabrië in de mooiste periode van het jaar!

Een reis naar Calabrië, gelegen in het uiterste zuidwesten van Italië (de teen van de Italiaanse laars), biedt voor ieder wat wils. De langgerekte streek grenst aan de Tyrreense en de Ionische Zee en heeft een geschiedenis en cultuur die 3.000 jaar teruggaan. Tijdens je vakantie in Calabrië kun je genieten van de typische Calabrese sfeer. Het zal een reis zijn door de geschiedenis vol met prachtige natuur en ongewone gebruiken. Calabrië is een regio die voor iedereen wat nieuws te bieden heeft, zelfs de meest bereisde toerist komt hier aan zijn trekken.

Aan de Tyrreense kust van Calabrië liggen Tropea en Capo Vaticano. Dit gebied wordt ook wel "de kust der goden" genoemd vanwege de schoonheid van het landschap en het magnifieke uitzicht. De zon kun je onder zien gaan achter de vulkaan Stromboli. Bij helder weer zijn de Eolische eilanden, en zelfs Sicilië, te zien. Dit deel van Calabrië is bij Italianen erg geliefd om de mooie stranden. In de maanden juli en augustus is er volop vertier. In het voor- en naseizoen is het een oase van rust waar je kunt genieten van de prachtige stranden!

Wat is inbegrepen

• 7 overnachtingen in vakantiewoning o.b.v. logies: Villa Kore (2-kmr of 4-kmr app.) bij 4 personen • 7 dagen autohuur Tarief is altijd Full-Inclusive • 1x bijzondere boottocht • 1x wandel- of fietsexcursie | Niet inbegrepe: • Vlucht • Op locatie te betalen extra’s (eindschoonmaak, borg, babybed, late check-in, etc.) | Optioneel: • Upgrade naar vrijstaand vakantiehuisje/villa


8 dagen vanaf €455 p.p. bij 4 pers. excl. vlucht


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven