Rondreis Calabrië

10 dagen vanaf €685 p.p. excl. vlucht

Vanaf

€685

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NWLT16AUG2

Vertrekdatum: 20/10/2019

Zelf op ontdekkingstocht door Calabrië? Ga op een mooie rondreis in de maanden september en oktober. Gedurende deze ontdekkingstocht door Calabrië ervaar je de historie en de rijke mix van culturen van zeer dichtbij.

Calabrië is een langgerekt schiereiland met veel verschillende landschappen, beschermde gebieden en ongelofelijk veel natuurschoon. In de rondreis komen alle facetten van deze fascinerende regio aan bod.

De 10-daagse rondreis brengt je langs 3 kleinschalige accommodaties; twee agriturismo’s en een B&B. De rondreis is inclusief een huurauto, 2 diners en een boottocht of wandel-/fietsexcursie.

Een reis naar Calabrië, gelegen in het uiterste zuidwesten van Italië (de teen van de Italiaanse laars), biedt voor ieder wat wils. De langgerekte streek grenst aan de Tyrreense en de Ionische Zee en heeft een geschiedenis en cultuur die 3.000 jaar teruggaan. Tijdens je vakantie in Calabrië kun je genieten van de typische Calabrese sfeer. Het zal een reis zijn door de geschiedenis vol met prachtige natuur en ongewone gebruiken. Zelfs de meest bereisde toerist komt in Calabrië aan zijn trekken.
Na afloop zul je het gevoel hebben dat je niet één maar vele regio's hebt bezocht!

Wat is inbegrepen

• 9 overnachtingen in agriturismo/B&B incl. ontbijt : Agriturismo Laino + Agriturismo Vittoria + B&B Donnacciccina • 9 dagen autohuur Tarief is altijd Full-Inclusive. • 2x diner (excl. dranken) • 1x bijzondere boottocht óf wandel-/fietsexcursie | Niet inbegrepen: • Vlucht • Op locatie te betalen extra’s (bijv. toeristenbelasting)


10 dagen vanaf €685 p.p. excl. vlucht


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven