Rondreis Europa

Vanaf €1499 incl. halfpension

Vanaf

€1499

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NWLT21DEC2

Vertrekdatum: 24/05/2019

Kun je niet kiezen waar je deze zomer naartoe op vakantie wilt gaan en lijken alle bestemming je even leuk en mooi? Stap dan in de bus voor een unieke rondreis door Europa. Je bezoekt maar liefst 10 landen tijdens deze reis!

Geniet van wereldsteden als Praag, Wenen, Venetië, Barcelona en Parijs. Ontdek de schoonheid van Toscane, Andorra en o.a. de wereldberoemde Plitvice Meren in Kroatië en ga terug naar lang vervlogen tijden tijdens een bezoek aan een aantal van de prachtige kastelen aan de Loire. Tijdens de rondreis worden cultuur en natuur prima afgewisseld. En je reist comfortabel met een royal class bus. Geniet extra lang van het mooiste van Europa en ga mee!

Excursies:
Rondleiding door Dresden met gids
Bezoek aan Praag met Nederlandstalige gids
Bustour door het Wienerwald
Stadstour Wenen met Nederlandstalige gids
Bezoek aan de grotten van Postojna (excl. entree)
Dagtocht naar de Plitvice meren met gids (excl. entree)
Bezoek aan Opatija
Boottocht naar Venetië
Bezoek aan Venetië met gids
Bezoek aan Florence met Nederlandstalige gids
Bezoek aan Pisa en Lucca
Stadstour Monaco met gids
Bezoek aan Montpellier
Stadstour Barcelona omet Nederlandstalige gids
Landschapstour door Andorra
Bezoek aan kasteel Chenonceaux en Amboise (excl. entree)
Bezoek aan Blois
Stadstour Parijs met Nederlandstalige gids
Boottocht over de Seine
Bezoek aan Antwerpen

Wat is inbegrepen

• Vervoer per luxe Royal Class bus met video, airco en toilet • Begeleiding chauffeur/reisleider • Verblijf in diverse hotels op basis van halfpension • Kamer met bad en/of douche en toilet • Koffie met gebak op de heenreis • Afscheidsbuffet in Nederland • Alle genoemde excursies | Niet inbegrepen: • Entreegelden


Vanaf €1499 incl. halfpension


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven