Rugby

Vanaf €89

Vanaf

€89

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code WLTapril34

Vertrekdatum: 01/12/2022

Rugby fans verzamelen! Wie kan niet wachten om de beste rugbyteams weer toe te juichen vanaf de tribune? Pak je kans en verzeker je plek bij Rugby World Cup 2023, Six Nations en/of Autumn Internationals. Tickets, groepspakketten of een complete reis met hotel? Alles kan geregeld worden!

Jouw ticket naar Rugby World Cup 2023

De wedstrijden van RWC 2023 worden gespeeld in negen van de mooiste stadions van Frankrijk. Van het wereldberoemde Stade de France tot het echte rugby stadion Stadium de Toulouse. Een bezoek aan een Rugby World Cup wedstrijd moet, als echte sportfanaat, op je bucketlist staan!

Volgend jaar (weer) Six Nations?

Onze Six Nations tickets geven jou de kans om het grootste Europese rugbytoernooi live mee te maken. Elk jaar strijden Engeland, Frankrijk, Ierland, Italië, Schotland en Wales tegen elkaar. De Six Nations is uniek in zijn soort: de onderlinge rivaliteit tussen de landen is groot en hun eer staat op het spel. Een waanzinnig toernooi met altijd veel strijdlust!

Autumn Internationals

De Autumn Internationals in 2022 beloven een achtbaan van rugby herinneringen en magische momenten te worden. De grootste en beste teams zullen tegen elkaar strijden, het belooft een spektakel te worden. Het mooiste van dit toernooi: jij kunt erbij zijn om het live te zien!

Vraag je Travel Counsellor om een reis inclusief wedstrijd samen te stellen.

Wat is inbegrepen

Inclusief: • Vanafprijs is per persoon en exclusief reserveringskosten en Calamiteitenfonds • Vanafprijs is enkel voor een ticket naar de wedstrijd. Vraag je Travel Counsellor om een complete reis voor je samen te stellen. • De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode.


Vanaf €89


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven