Sandos El Greco Beach Hotel

8 dagen vanaf €1173 p.p. incl. Vlucht & transfer

Vanaf

€1173

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NWLT9AUG3

Vertrekdatum: 07/09/2019

Portinatx is een kleine badplaats in het uiterste noorden van Ibiza. Het ligt aan twee baaien met drie kleine stranden. Aan een van deze stranden ligt Hotel Sandos El Greco Beach. Dit is een hip en modern adults-only hotel.

Ga loungen op een van de balinese bedden aan het zwembad of relax in de whirlpool. Blijf in shape in de fitness of doe mee met een van de vele activiteiten. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht over de Middelandse Zee. In het hotel vind je een buffetrestaurant, een à-la- carterestaurant en verschillende bars bij het zwembad en op het strand. Hier geniet je optimaal van de Spaanse zon! Als je op zoek bent naar een all-inclusivehotel voor volwassenen op Ibiza om van zon, zee, plezier en ontspanning te genieten, dan is dit zeker een goede keuze.

Wat is inbegrepen

• Retourvlucht Amsterdam – Ibiza met Vueling • Privétransfer • Verblijf 7 nachten in een Superior tweepersoonskamer in Santos El Greco Hotel o.b.v. all-inclusive


8 dagen vanaf €1173 p.p. incl. Vlucht & transfer


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven