Sandos Papagayo Lanzarote

8 dagen vanaf €1210 p.p. incl. vlucht & transfer

Vanaf

€1210

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NWLT9AUG1

Vertrekdatum: 28/09/2019

Sandos Papagayo Beach Resort Lanzarote, gelegen nabij Playa Blanca, is een ideaal resort voor strand en sportliefhebbers. Het milde klimaat gedurende het hele jaar nodigt uit om te ontspannen bij het zwembad of het Papagayo strand. Het resort is perfect als uitgangspunt voor en fietstour over het eiland of een duik in de Atlantische Oceaan. Geniet van de gastronomie in de vier verschillende buffet restaurants. Naast het internationale en Italiaanse buffet biedt het Fusion-restaurant Aziatische en Tex-Mex gerechten.

Voor de veeleisende gast is er de Royal Elite service. Je geniet van het Royal Elite restaurant, een hoogwaardig buffet restaurant met een prachtig uitzicht op zee, 2 lounges met premium drankjes, een geweldig terras voor de zonsondergang en nog veel meer extra voorzieningen.

Lanzarote is een uniek eiland vol extreme en ongewone schoonheid. Prachtige natuur, indrukwekkende landschappen, lange zandstranden, een diepgewortelde lokale cultuur en gastronomie, en bovenal een oprecht respect voor de natuur en haar omgeving maakt Lanzarote een ideale bestemming om van te genieten en om naar terug te keren. Het blijft je verrassen! Het eiland wordt omgeven door spectaculair kristalhelder water en heeft geweldige uitgestrekte witte, zwarte en gouden stranden. Papagayo, Puerto del Carmen en Matagorda in het zuiden zijn een aantal van de beste stranden en baaien.

Wat is inbegrepen

• Retourvlucht Eindhoven – Lanzarote met Transavia • Privétransfer • 7 nachten in een Superior Double room in Sandos Papagayo Beach Resort o.b.v. all-inclusive


8 dagen vanaf €1210 p.p. incl. vlucht & transfer


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven