Sandos Playacar Beach Resort

1 week vanaf €1246 p.p. incl. vlucht

Vanaf

€1246

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NWLT11JAN

Vertrekdatum: 04/05/2019

Aan de zuidoostelijke kust van Mexico ligt de Riviera Maya, omringd door de opvallende turquoise kleuren van de Caribische Zee. Hier vind je witte zandstranden, overvloedige koraalriffen, weelderige groene jungles en verwarde mangrovebossen, samen met een grote verscheidenheid aan wilde dieren. Temidden van de natuurlijke schoonheid van dit gebied, is er veel te ontdekken, van jungle tours en duiken op het rif tot de badplaats Playa del Carmen en de beroemde 5th Avenue. Tijdens een all-inclusive vakantie geniet je van de onovertroffen schoonheid van de Riviera Maya.

Het Sandos Playacar Beach Resort bevindt zich in de exclusieve, omheinde hotelzone van Playacar. Het resort ligt tegenover een glorieus wit zandstrand omzoomd door de sprankelende turquoise wateren van het Caribisch gebied. Het resort heeft een van de beste stranden van Playa del Carmen, die verder wordt aangevuld door de koele strandbar Blue Moon met een op het strand geïnspireerde inrichting en een indrukwekkend cocktailmenu.

Er zijn uitstekende accommodatie opties voor zowel koppels op een romantisch uitje en mensen op zoek naar het ideale resort voor een onvergetelijke all-inclusive familievakantie in Mexico.

Wat Sandos Playacar echt verheft boven andere all-inclusive resorts in Playa del Carmen is het entertainment.

Geniet van ontspanning in de Spa del Mar met zijn jacuzzi en hydrotherapie-gedeelte buiten. Sandos Playacar Beach Resort ... de beste keuze voor je all-inclusive vakantie in Playa del Carmen.

Wat is inbegrepen

> Retourvlucht Amsterdam - Cancun met TUIfly > Verblijf 7 nachten in een Riviera Family King Junior Suite 2.0 op basis van All-inclusive


1 week vanaf €1246 p.p. incl. vlucht


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven