Selfdrive door Afrika of Australië

20-daagse selfdrive vanaf €2298 p.p.

Vanaf

€2298

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NWLT15FEB1

Vertrekdatum: 22/07/2019

Een groepsreis met je eigen voertuig! Wat is er nu leuker dan met je eigen gezin per auto Australië, Zuid-Afrika of Namibië ontdekken. Maar bij deze selfdrive reis je toch in een groep. ’s Avonds kun je dus met de andere deelnemers van de reis alle ervaringen van de dag delen. Wie heeft er een olifant gespot? Of een knuffelige koala?

Tijdens de avontuurlijke selfdrive familiereis door Zuid-Afrika en Swaziland neem je, vanuit je eigen voertuig, een kijkje in het land van vele contrasten. Er is volop gelegenheid om spannende gamedrives te maken, op zoek naar de Big Five: olifanten, neushoorns, luipaarden, buffels en leeuwen. Ontmoet ook de vriendelijke Zuid-Afrikaanse bevolking en leer hun cultuur kennen.

De avontuurlijke familierondreis door Namibië is een ongekend Afrikaans avontuur en neemt je mee naar de torenhoge rode zandduinen van de Sossusvlei die fel afsteken tegen de blauwe lucht en het witte kalk. Namibië is eindeloos, tijdloos en ongelooflijk gevarieerd in bijzondere en adembenemende woestijnlandschappen. Tijdens deze bijzondere reis raak je niet uitgekeken op al het wild. Aan het eind van de dag wordt er gekookt door de meereizende kok en overnacht je in je eigen tent, boven op de auto! Hoe geweldig is dat?

Met een eigen auto langs de oostkust van Australië én het prachtige Red Centre! Je rijdt zelf dus je kunt zelf bepalen waar er wordt gestopt. Zin om te wandelen? Dat kan zeker! Er is een scala aan nationale parken, niet alleen langs de oostkust, maar ook in centraal Australië. Liever chillen? Ook dat kan. De vele baaitjes aan de oostkust hebben tropisch witte stranden en helderblauw water. Tijdens deze rondreis is er genoeg kans op het spotten van dieren, zoals koala's, kangoeroes, dolfijnen en walvissen.

Programma 20-daagse Selfdrive Zuid-Afrika:
Dag 1 - vlucht Amsterdam - Johannesburg
Dag 2 - naar Rustenburg
Dag 3 - Rustenburg / bezoek Pilanesberg NP
Dag 4 - naar Parys
Dag 5 - via Clarens naar Golden Gate Highlands
Dag 6 - Golden Gate Highlands National Park / vrije dag
Dag 7 - naar Drakensbergen
Dag 8 - Drakensbergen / vrije dag
Dag 9 - naar St. Lucia
Dag 10 - St. Lucia / vrije dag
Dag 11 - naar Hluhluwe NP
Dag 12 - naar Swaziland
Dag 13 - Swaziland / vrije dag
Dag 14 - naar Hazyview (Kruger NP)
Dag 15 - Krugerpark / vrije dag
Dag 16 - Krugerpark /vrije dag
Dag 17 - via de Panoramaroute naar Graskop
Dag 18 - naar Pretoria
Dag 19 - Pretoria; naar Johannesburg / vlucht naar Amsterdam
Dag 20 - aankomst Amsterdam

Waarom deze reis?
• Een programma speciaal ontwikkeld voor families met kinderen
• Afwisselende selfdrive-reis door Zuid-Afrika met natuur, wild en cultuur
• Individueel reizen en de gezelligheid van de groep meepakken
• Met eigen auto op game drive in Pilanesberg, Hluhluwe en Kruger
• Overnachtingen in mooie en comfortabele hotels en lodges

Wat is inbegrepen

20-daagse selfdrive rondreis inclusief vluchten


20-daagse selfdrive vanaf €2298 p.p.


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven