Slim op reis

Vanaf €10 p.p. bij 4 personen

Vanaf

€10

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NHT17OCT

Vertrekdatum: 01/04/2019

Wat is een zorgeloze manier om van de luchthaven naar jouw bestemming te reizen? Met een transfer van onze partner HolidayTaxis natuurlijk! We bieden voor ieder budget een passende transfer aan. Maak je reis compleet met een betrouwbare transfer van HolidayTaxis.

Je betaalt de transfer vooraf dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je teveel betaalt bij de taxichauffeur. Geen onverwachte kosten tijdens de vakantie. Hierdoor weet je zeker dat de chauffeur geen extra rondje zal rijden om bij de eindbestemming te komen. Snel en stressvrij arriveren op de bestemming.

Heb je speciale wensen voor een onvergetelijke reis? Geen probleem, via de maatwerkafdeling van HolidayTaxis passen wij de transfer aan naar jullie wensen voor een onvergetelijke ervaring. Denk bijvoorbeeld aan een specifiek type auto, een speciale route van het hotel naar een leuke hotspot. Of een leuke privé city tour voor een onvergetelijke beleving!

Ook bij HolidayTaxis gaan wij mee met de tijd en boek je in steeds meer bestemmingen elektrische transfers. Het type auto is nog verschillend per bestemming zo kun je reizen in een Nissan Leaf tot een luxe Tesla. Vraag bij je persoonlijke Travel Counsellors naar de mogelijkheden.

Wat is inbegrepen

Gran Canaria Privétransfer retour (Luchthaven – Maspalomas) met 4 personen


Vanaf €10 p.p. bij 4 personen


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven