The Colonial at Jaguar Reef Belize

7 nachten vanaf €479 p.p.

Vanaf

€479

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NWLT8MAR2

Vertrekdatum: 12/04/2019

Dit prachtige koloniale viersterrenhotel ligt vlakbij het populaire Hopkins Beach. Hopkins ligt in het zuiden van Belize aan de Caribische kust en kan gezien worden als het culturele centrum van de Garífuna's, afstammelingen van Afrikaanse schipbreukelingen. Op het strand staan vrolijk gekleurde cabañas. De mensen wonen nog altijd in deze op palen staande houten huisjes op het strand.

Dit hotel is de perfecte uitvalsbasis om de omgeving te verkennen en te ontspannen. Geniet van de twee mooie zwembaden en verwen jezelf met een massage in de spa. Er zijn vele interessante attracties in de omgeving zoals het adembenemende Belize Barrier Reef en Maya Beach. Alle kamers beschikken over air conditioning en het continental breakfast is echt een aanrader!

Wat is inbegrepen

Verblijf in een 2-persoonskamer met zeezicht op basis van logies voor 2 personen.


7 nachten vanaf €479 p.p.


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven