The Residence Mauritius

Vanaf €151 p.p. per nacht o.b.v. halfpension

Vanaf

€151

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NWLT15FEB4

Vertrekdatum: 09/08/2019

Geniet na een mooie rondreis Zuid-Afrika van een paar dagen verlenging op Mauritius. Ervaar de prachtige symfonie van moderniteit en traditie in The Residence Mauritius, een juweel van elegante verfijning dat doet denken aan vervlogen tijden. Geniet van de adembenemende schoonheid van dit paradijs aan een prachtig parelwit strand.

The Residence Mauritius ligt aan de oostkust van Mauritius aan een 1,5 kilometer lang smetteloos wit strand, omringd door de azuurblauwe Indische Oceaan en tropische tuinen - een idyllisch plek voor totale ontspanning.

Dit luxe resort in Mauritius is geïnspireerd op de statige plantagehuizen op het eiland en combineert moderne elegantie met een klassieke, koloniale stijl die je een vertederend gevoel van nostalgie geeft. Leef als royalty in kamers die luxe comfort en charme uitstralen, met attente service die waardig is aan de grootse koloniale huizen van weleer.

Dineer in een exotische keuken die de ongelooflijke potpourri van smaken van het eiland vastlegt. Ontdek nieuwe geheimen voor een totale ontspanning in de serene spa en beleef een eindeloze speeltuin aan attracties en activiteiten die te vinden zijn in de unieke mix van culturen en prachtige landschappen van het eiland.

Of je nu op zoek bent naar een romantische ontspanning met je geliefde of een spectaculaire strandvakantie met het gezin, The Residence Mauritius zal je betoveren onder de warme gloed van de Mauritiaanse zon.

Wat is inbegrepen

Verblijf in hotel The Residence Mauritius in een tweepersoonskamer o.b.v. halfpension


Vanaf €151 p.p. per nacht o.b.v. halfpension


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven