Vakantie aan de Nederlandse kust

1 week Zandvoort vanaf € 1083,80 per 4-persoons cottage

Vanaf

€1084

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code WLTNL21mei

Vertrekdatum: 19/06/2020

Qurios vakantieparken zijn perfect voor een heerlijke vakantie aan de Nederlandse kust! Je vind Qurios in Bloemendaal aan Zee, Zandvoort aan Zee, Egmond aan Zee en op Ameland. Hier kun je je geluk niet op: lekker uitwaaien op het strand, neerstrijken bij een strandtentje, golf spelen of een fiets huren en er op uit trekken. Je hoeft je dus nooit te vervelen.

Welkom bij Qurios Zandvoort! Ontdek deze plek aan de Nederlandse kust waar natuur, avontuur en ontspanning perfect samenkomen. Een uitgestrekt zandstrand vol gezellige beachclubs, een levendige boulevard en het Formule 1 circuit als achtergrond van jouw vakantie.

Vanuit de 100 luxe cottages ervaar je het ultieme vakantiegevoel. Binnen enkele minuten sta je in het zand, kun je een duik nemen in de Noordzee, relaxen bij één van de hippe strandtentjes of deelnemen aan de talloze activiteiten die op het strand te doen zijn. Breng een bezoek aan het naastgelegen racecircuit van Zandvoort of ga een middag golfen bij golbaan The Dunes.

Wat is inbegrepen

Verblijf in een comfortabele cottage van alle luxe voorzien en geschikt voor maximaal 4 personen. Dit vakantiehuis heeft twee slaapkamers en elk een eigen badkamer. Per cottage is er één parkeerplaats kosteloos beschikbaar op het parkeerterrein. Het park heeft verschillende huisdiervriendelijke accommodaties waar maximaal 1 hond is toegestaan. Let op! Enkele van bovengenoemde faciliteiten of plekken zijn mogelijk niet open vanwege de overheidsmaatregelen.


1 week Zandvoort vanaf € 1083,80 per 4-persoons cottage


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven