Veelzijdig Corfu

8 dagen Corfu vanaf €1145 p.p.

Vanaf

€1145

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code WLT20aug

Vertrekdatum: 30/09/2020

Genieten van al het moois dat Griekenland te bieden heeft? Dat kan tijdens een vakantie op Corfu. Op dit Griekse eiland valt vanalles te beleven; van stad tot natuur en van actief tot ontspanning. Corfu heeft prachtige baaitjes met witte stranden en een blauwe zee. Ontdek het eiland en laat je verrassen door de veelzijdigheid!

Vlieg met Transavia in 2,5 uur naar Corfu waar je overnacht in Marbella Corfu Hotel. Hier beleef je een onvergetelijke vakantie aan de prachtige zuidoostkust van het eiland. Dit luxe hotel is perfect gelegen op een kleine 30 minuten van de oude binnenstad van Corfu en de luchthaven. Het is gelegen aan het privéstrand en met uitzicht over de helderblauwe zee. Je komt hier niets te kort, van zwembaden tot activiteiten er is genoeg te doen.

Boek je voor 31 augustus dan ontvang je een gratis upgrade van een standaard kamer naar een superior kamer!

Wat is inbegrepen

• Verblijf 7 nachten in een 2 persoonskamer op basis van halfpension• Retourvlucht Amsterdam – Corfu met Transavia op basis van Economy Class • De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode.


8 dagen Corfu vanaf €1145 p.p.


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven