Villa Azuro Bodrum

1 week vanaf €915 per villa

Vanaf

€915

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NZK28MAY1

Vertrekdatum: 28/06/2019

Villa Azuro is gelegen op het schiereiland Bodrum in het prachtige dorpje Gundogan. Gundogan, dat vroeger Farilya heette, is een van de oudste nederzettingen op het schiereiland Bodrum aan de Aegeische zee.

Kenmerkend voor de badplaats zijn het opvallende groen en het strand dat zich over 750 meter uitstrekt. Het strand, dat bestaat uit zand, fijn grind, kiezels en zelfs gras, krijgt nog meer glans door een gezellig haventje. Als watersporter kun je gebruik maken van de vele steigers in zee. De kust van Gundogan heeft de waardering 'blauwe vlag'. Dit betekent een internationaal symbool voor een goed bewaarde omgeving, schone zee en strand, goed verzorgde stranden en een hoge kwaliteit van dienstverlening. Langs de baai bevindt zich de zogenaamde promenade van Gundogan. De boulevard leent zich voor een heerlijke wandeling, die kan worden onderbroken door een bezoek aan een van de (Turkse) restaurants, winkeltjes en bars. Ook kun je richting het centrum van Gundogan wandelen. Grote winkels zijn hier niet gevestigd, maar voor souvenirs ben je er wel aan het juiste adres. Voor het echte shoppen is een trip aan te raden naar Bodrum, dat met de bekende Dolmus op een half uurtje rijden ligt. Gundogan is slechts 40 minuten van het vliegveld Milas (Bodrum).

Wat is inbegrepen

Verblijf 1 week in een 6-persoonsvilla in Villa Azuro in Bodrum | Wat is niet inbegrepen? • Retourvlucht Amsterdam - Bodrum (bijvoorbeeld met Tuifly vppr €318 p.p. • Waarborg som van €500 • Voor het gebruik van elektra en de airco, €8,50 per dag per villa • Linnengoed: €15 per week per persoon • Verplichte eind schoonmaak: €75


1 week vanaf €915 per villa


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven