Villa Bella Javea Costa Blanca

Vanaf €995 per villa per week

Vanaf

€995

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NWLT16NOV3

Vertrekdatum: 21/06/2019

Vrijstaande villa met privé zwembad met glijbaan aan de Costa Blanca. Tevens heb je een waar voetbalveldje met doelen tot je beschikking en enorm veel privacy. In één woord: overweldigend! Wat een ruimte in en rondom dit schitterende vakantiehuis aan de Costa Blanca.

De villa ligt zalig rustig aan de rand van het dorp Javea. “Xabia” zoals de Spanjaarden zelf hier zeggen. Xabia is overigens een geliefd dorp: een van de mooiste baaien ligt hier te pronken en de authentieke binnenstad is gezellig en sfeervol.

Javea ligt in een zonzeker stukje Spanje. Het bergachtige achterland houdt de eventuele bewolking graag tegen. Ook een voordeel van deze prachtige regio is het grote aanbod aan mooie goudgele zandstranden en idyllische baaien. Villa Bella Javea ligt op slechts 5 kilometer verwijderd van het zandstrand van Javea en de bijzonder mooie baai met kiezels aan de Cumbre del Sol. Wanneer je een paar kilometer verder rijdt vind je nog tientallen andere zandstrandjes en baaien.

Wat is inbegrepen

> Verblijf 7 nachten in een luxe 8-persoonsvilla met privé zwembad | Niet inbegrepen (ter plaatse te voldoen): > Eindschoonmaak > Bedlinnen en handdoeken > Elektriciteitskosten: 125 kWh per week is inclusief. Toeslag bij meerverbruik.


Vanaf €995 per villa per week


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven