Villa Xanna Costa Blanca

Vanaf €1395 per villa per week

Vanaf

€1395

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NWLT16NOV1

Vertrekdatum: 25/05/2019

Wakker worden en direct uitzicht over zee? Dat kan in Villa Xanna. Deze villa met verwarmbaar privé zwembad aan de Costa Blanca is de perfecte plek om je vakantie door te brengen. Wat een uitzicht en wat een heerlijk huis! Zodra je Villa Xanna ziet ben je direct verkocht.

De rustige ligging aan een doodlopend straatje, het schitterende uitzicht over zee en ook nog eens op loopafstand van een mooie baai en een paar restaurantjes maken van Villa Xanna een ideale vakantieplek. Dit moet je zelf ervaren!

De ligging in Benissa Costa is erg centraal en het is slechts 10 minuten lopen van het strandje Baladrar. Even verderop ligt Cala Advocat, een kleine baai met kiezels en fijn zand waar regelmatig zeilboten aanleggen. Aan het strand zijn fijne gelegenheden om heerlijk te tafelen. Op ongeveer 5 km ligt het maanvormige zandstrand van La Fustera, een bijzonder mooie baai. Op dit strand waait de blauwe vlag vanwege de uitstekende kwaliteit van het water.

Wat is inbegrepen

> Verblijf 7 nachten in een luxe 8-persoonsvilla met privé zwembad | Niet inbegrepen (ter plaatse te voldoen): > Eindschoonmaak > Bedlinnen en handdoeken > Elektriciteitskosten: 125 kWh per week is inclusief. Toeslag bij meerverbruik.


Vanaf €1395 per villa per week


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven