Wellness in het Sauerland

4 dagen vanaf €199 p.p. inclusief ontbijt

Vanaf

€199

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NWLT5JUL2

Vertrekdatum: 26/07/2019

In het hart van het prachtige Sauerland midden in het idyllische stadje Sundern vind je het viersterren Sunderland Hotel. Ondanks dat het in het oude centrum van Sundern ligt, is het nog steeds rustig gelegen en biedt het vele mogelijkheden om te wandelen of per fiets te genieten van de natuur in de schitterende omgeving.

Het hotel is volledig in Afrikaanse sfeer gehuld van de lobby tot de indrukwekkende panoram-sauna. Ook in het restaurant is de Afrikaanse sfeer doorgetrokken en geniet je van het buitengewone specialiteitenmenu met Afrikaanse maaltijden.

In de eigen wellnessoase van het hotel bovenop het dak van Sundern biedt je rust en ontspanning. Laat je verwennen in de "KENBALI" met ontspannende Afrikaanse geluiden en een rustgevende massage of behandeling, ontspan in de Finse sauna en het stoombad of geniet van het zonneterras voor de panoramasauna met een prachtig uitzicht op het pittoreske stadje Sundern.

Wat is inbegrepen

• Verblijf 3 nachten in een tweepersoonskamer in het Sunderland Hotel o.b.v. logies ontbijt


4 dagen vanaf €199 p.p. inclusief ontbijt


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan je gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt je nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven