Wildlife en natuur in Quebec

15 dagen vanaf €1325 p.p.

Vanaf

€1325

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NWLT18JAN3

Vertrekdatum: 07/09/2019

Deze reis door de Franstalige en charmante provincie Quebec brengt je naar een bijzonder stuk van het Gaspesie National Park met uitgestrekte naaldbossen en toendragebieden. Chic-choc en McGerrie Mountains zijn dé plekken om het wildlife te spotten van deze regio; kariboes, witstaartherten, elanden en meer dan 150 vogelsoorten. Meer wildlife volgt als je koers zet naar het spectaculaire Forillon National Park met dramatische, steile kliffen, helderblauwe baaien en mysterieuze grotten.

Kijk uit naar blauwe vinvissen, zeehonden, bevers, stekelvarkens en vele vogelsoorten tijdens een wandeling door de ruige natuur. En dat is nog niet alles, op de weg terug naar Montréal kom je in het Miguasha Provincial Park, een bosrijk park waar fossielen zijn gevonden van maar liefst 380 miljoen jaren geleden. Niet voor niets is het park uitgeroepen als werelderfgoed door Unesco.

DAGOVERZICHT:
DAG 1: Aankomst Montréal – ophalen huurauto – rijden naar hotel
DAG 2-3: Rijden naar Quebec City langs de St. Lawrence River. Stop in Trois-Rivières voor een kijkje in de geschiedenis van de Europese pioniers
DAG 4: Rijden naar Rivière-du-Loup. Stop onderweg bij Kamouraska voor een wandeling. Vanuit Rivière-du-Loup reis je per boot naar Pot a l’Eau de Vie Lighthouse
DAG 5: Rijden naar Matane via Rimouski en Parc National du Bic, een ideale plek voor een mooie wandeling
DAG 6-7: Rijden naar Gaspesie National Park. Tijd voor wandelen en wildlife spotten
DAG 8: Naar Forillon National Park
DAG 9: Naar Perce met de beroemde ‘Rocher Perce’. Bezoek ook Bonaventure Island
DAG 10: Langs Baie des Chaleurs naar Matapedia. Je komt langs kleine vissersplaatsen en het Miguasha Provincial Park, Unesco werelderfgoed door 380 miljoen jaar oude fossielen
DAG 11: Naar Tadoussac. In Rimouski stap je aan boord van een high speed catamaran voor de overtocht naar Forestville en daarna rij je naar Tadoussac.
DAG 12: Naar La Malbaie. Je maakt eerst een walvisexcursie en vervolgens neemt u de ferry naar Baie-Sainte-Catherine en rij je verder naar la Malbaie.
DAG 13: Naar Montréal met tussenstops in Baie Saint Paul, de Montmorency Falls en Quebec-City
DAG 14: Naar luchthaven Montréal. Inleveren huurauto. Retourvlucht.

Wat is inbegrepen

Landarrangement volgens dagprogramma, exclusef internationale vluchten)


15 dagen vanaf €1325 p.p.


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven