Winter Adventure Ruka

8 dagen vanaf €945 p.p.(bij 4 personen)

Vanaf

€945

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NWLT6SEP1

Vertrekdatum: 12/01/2020

De Winter Adventure Ruka biedt je het ultieme winteravontuur als je van actie en afwisseling houdt. Je combineert het skiën, snowboarden of langlaufen met een huskytocht, een sneeuwscootersafari naar de rendierboerderij en een sneeuwschoenwandeling.

Dit alles in het levendige, autovrije wintersportplaatsje Ruka. Er zijn een aantal goede après-ski bars, nachtclubs en culinaire restaurants met Finse en internationale specialiteiten. Kom je `s avonds liever tot rust, dan trek je je terug bij het haardvuur of in de sauna.

Aurinkorinne appartementen, Ruka
Deze ruime en modern ingerichte appartementen liggen op de berg, aan de voet van het dorp Ruka. Vanaf de skipiste Talvijarvi kan je naar je appartement skiën en met de voetgangerslift kan je eenvoudig het centrum van Ruka bereiken. De verschillende type appartementen beschikken allemaal over een houtkachel, sauna en balkon. Het is leuk om in Ruka het skiën, snowboarden en langlaufen te combineren met een sneeuwschoenwandeling, een huskysafari of sneeuwscootertocht. Maar je kan ook in Ruka ijskarten of van een sauna-arrangement genieten.

Wat is inbegrepen

• Retourvlucht Amsterdam – Kuusamo met TUIfly • Ruimbagage 20 kg • Transfers • 7 nachten verblijf in Aurinkorinne appartementen o.b.v. logies • indschoonmaak • Bad- en bedlinnenset • Huskysafari, sneeuwscootersafari en een sneeuwschoenwandeling • Gratis gebruik van thermokleding tijdens excursies • De CO2 uitstoot van het vervoer, het verblijf en de excursies van de reis worden gecompenseerd


8 dagen vanaf €945 p.p.(bij 4 personen)


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven