Winter in de Tsjechische bergen

1 week vanaf €292 p.p.

Vanaf

€292

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NWLT19OCT

Vertrekdatum: 23/03/2019

Bij skiën in het Reuzengebergte moet je niet meteen denken aan dezelfde omstandigheden zoals we die kennen uit de Alpenlanden. Maar je bent wel op wintersport in de 'echte' bergen en over het algemeen voor een veel lager bedrag dan in de Alpen.

Als beginner of als lichtgevorderd skiër kom je in Spindleruv Mlyn zeker aan je trekken. Het gebied is relatief sneeuwzeker, mede door het gebruik van sneeuwkanonnen, en vanaf de parkeerplaats of het centrale busstation kun je je met de moderne stoeltjeslift 'Hromovka' naar de skigebieden Svaty Petr en Medvedin laten brengen. Door een divers aanbod van ruim twintig pistes zijn er voor iedereen wel mogelijkheden.

Een prachtig uitgangspunt voor een wintersportvakantie in het prachtige Reuzengebergte is het Clarion hotel Spindleruv Mlyn. Het ligt net buiten het centrum van Spindleruv Mlyn, direct aan de piste van Labska waar ook een skischool zit. Met een eigen hotelshuttle ben je zo naar het skigebied van Svaty Petr. Na een dag wintersport kun je heerlijk ontspannen in het wellnesscentrum met zwembad, bubbelbad, sauna en fitnessfaciliteiten. Hier kun je ook genieten van verschillende massages en schoonheidsbehandelingen.

Wat is inbegrepen

Verblijf 7 nachten in het Clarion Hotel Spindleruv Mlyn in een twee persoonskamer o.b.v. logies ontbijt


1 week vanaf €292 p.p.


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven