Zorgeloos en slim op reis

Vanaf €102 p.p. bij 2 personen

Vanaf

€102

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NWLT14DEC

Vertrekdatum: 29/06/2019

Ga ontspannen enuitgerust op vakantie en boek vooraf een hotel met parkeerplaats in de buurt van de luchthaven. Tijdens je vakantie staat de auto op een beveiligde parkeerplaats bij het hotel. De hotels en parkeerplaatsen zijn inclusief transfers van en naar de luchthaven. Het driesterrenhotel Superior Mercure Hotel Düsseldorf Ratingen ligt op een ideale locatie, niet ver van de luchthaven van Düsseldorf en biedt gratis parkeergelegenheid en gratis gebruik van 2 nabijgelegen fitnesscentra.

Het Junkers restaurant van Mercure Hotel serveert internationale gerechten en exclusieve wijnen. Het beschikt over een zomerterras met een barbecueplek.

Je kunt ook ontspannen in de Junkers bar van het Mercure, die 24 uur per dag geopend is, of in de bibliotheek met open haard.

Gratis parkeren kan op de parkeerplaats 250 m van het hotel. In slechts 15 minuten ben je met de individuele transfer van en naar de luchthaven van Düsseldorf.

Wat is inbegrepen

• Verblijf 1 nacht in het driesterren Mercure Hotel Düsseldorf Ratingen • 8 dagen gratis bewaakt parkeren • Transfer van en naar de luchthaven


Vanaf €102 p.p. bij 2 personen


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven