Zuidelijke Caribbean

Cruise 10 nachten Zuidelijke Caribbean vanaf €1.599 p.p.

Persoonlijke verzorging, een ruime en comfortabele hut, culinaire verwennerij, de sfeer van vervlogen tijden maar ook de modernste faciliteiten aan boord. Eilandhoppen zonder gesjouw met koffer of geregel tijdens je vakantie, wél vriendelijke bemanningsleden die je elke zorg uit handen nemen.

Cruises naar de Caribbean brengen passagiers naar tropische stranden en glinsterende riffen. Naast de ongelooflijke zeegezichten vind je een rijke traditie, muziek en cuisine die sterk verschilt van eiland tot eiland. Holland America Line gaat verder dan de typische strandcruise en biedt gevarieerde cruises aan naar onder andere de ABC-eilanden, maar ook het Panamakanaal en Costa Rica. Elke cruise in de Caribbean maakt ook een stop op Half Moon Cay, het bekroonde privé eiland van Holland America Line op de Bahama’s. Bereid je voor op luchtige hangmatten, drankjes met een parapluutje en ongeëvenaarde schoonheid; de Caribbean lonkt.

Caribbean Fly & Cruise pakketten

Boek voor 31 januari 2023 een Caribbean winter 2023 cruise en ontvang de volgende extra’s inclusief:

• Cruise o.b.v. volpension

• Retourvlucht vanaf Amsterdam of Brussel

• 1 hotelovernachting voor de cruise in Miami

• Luchthaventransfers in Florida

Tip: Breid de Fly & Cruise aanbieding uit met het Have it ALL-pakket. Voor slechts € 45,- p.p.p.n. en ontvang ook drankjes, wifi, excursietegoed en specialiteitendiner(s) inclusief!

Cruise 10 nachten Zuidelijke Caribbean vanaf €1.599 p.p.

Met vertrek op 25 januari 2023 vaar je met het schip Rotterdam.

Voorwaarden:

Inclusief: • Vanafprijs is per persoon (o.b.v. dubbele bezetting) en exclusief reserveringskosten en Calamiteitenfonds • De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode. • Alle genoemde tarieven en routes zijn onder voorbehoud van (prijs)wijzigingen. • Exacte havens kunnen per datum verschillen. • Caribbean Fly & Cruise aanbiedingen eindigen op 31 januari 2023. • Caribbean Fly & Cruise aanbiedingen zijn uitgesloten van deelname aan de Have it ALL+ aanbiedingen.

Cruise 10 nachten Zuidelijke Caribbean vanaf €1.599 p.p.

Wat is inbegrepen

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.

Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.