Aniek Wessel


Aniek Wessel

Welkom op mijn persoonlijke pagina


En welkom in een wereld vol inspiratie voor uw reizen

Er is zoveel moois te zien en te beleven. Er zijn zoveel bijzondere plekken te ontdekken. Reizen vergroot je wereld en verrijkt je leven.

Draagt u de wereld een warm hart toe? En wilt u van al dat moois genieten, maar dan wel met respect voor mens, dier, natuur en cultuur? Dat is niet ingewikkeld. Met kleine dingen kunnen we samen een groot verschil maken!

Over mij
Mijn naam is Aniek Wessel. Als Travel Counsellor maak ik bewuste reizen voor iedereen toegankelijk.

Ik houd van reizen. Van nieuwe plekken ontdekken, ervaringen opdoen, mijn kennis over cultuur en natuur uitbreiden. Tijdens mijn ontdekkingstochten zie ik natuurlijk ook hoe kwetsbaar de aarde is. Daarom richt ik mij op verantwoorde, duurzame vakanties. Liefst naar bijzondere, kleinschalige bestemmingen. Want dichtbij of ver weg, ik ben ervan overtuigd dat een reis een nog veel mooiere ervaring is als je daarmee tegelijk een steentje bijdraagt aan het behoud van onze prachtige aardbol!

Voordelen voor u
• Advies vanuit aanstekelijke enthousiasme voor het ontdekken van bijzondere, vaak kleinschalige, duurzame bestemmingen. Ik vind het heerlijk om mensen te inspireren en op nieuwe ideeën te brengen.
• Jarenlange ervaring in de reiswereld
• Duurzame maatwerk reizen buiten Europa
• Eén persoonlijk aanspreekpunt
• Kwaliteit en service voor, tijdens en na de reis
• Concurrerende all-in prijzen, geen verrassingen achteraf
• Betrouwbaarheid en zekerheid dankzij de keurmerken van Travel Counsellors

Bewust genieten van onze mooie wereld? Ik maak het graag voor u mogelijk!

Hartelijke groet,

Aniek Wessel
Love to explore

E-mail: aniek@travelcounsellors.nl

Signature

CONTACT

Als uw persoonlijke Travel Counsellor help ik u graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om uw reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van u!

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om u het meest exceptionele aan te bieden. Kijkt u eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan uw wensen voldoen, neemt u dan contact op met mij op , zodat ik u het perfecte voorstel kan aanbieden, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06 -13214010

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haalt u er enige inspiratie uit.

Terug Naar Boven