Welkom op mijn persoonlijke paginaIk ben Anita Lof en Travel Counsellor in Amsterdam. Inmiddels woon ik hier al ruim 15 jaar met veel plezier samen met mijn vriend en 2 kinderen van 3 en 9 jaar.

Persoonlijke aandacht vind ik erg belangrijk; ik wil je graag goed leren kennen waardoor ik in staat ben om een zo goed mogelijke passende reis aan te bieden.’ Zij het voor privé- of zakelijke doeleinden.

Voordat ik Travel Counsellor werd in 2019, heb ik bijna 20 jaar ervaring opgedaan bij verschillende reisorganisaties. Van vakantie- tot zakelijke reizen, van pakket- tot volledig op maat gemaakte reizen. Reizen naar alle delen van de wereld.

Tussendoor heb ik diverse IATA-trainingen gedaan om mijn kennis over de luchtvaart te verbreden. Ik ga graag op reis, naar toeristische-, maar vooral ook naar de minder tot niet toeristische gebieden. Omdat ik graag kook (verschillende internationale keukens), vind ik het leuk om bij de lokale restaurants te eten en nieuwe smaken te leren kennen.

In de loop van de jaren ben ik naar verschillende bestemmingen geweest en door de studiereizen die ik heb gemaakt, kwam ik ook op plaatsen waar ik nog niet geweest was. Vooral Azië heeft mijn hart ‘gestolen’. Van de bedrijvigheid in Hong Kong tot het serene Thailand. Maar elk land/werelddeel heeft zoveel moois te bieden. Er is nog zoveel meer te ontdekken en te leren van de verschillende landen en culturen. Voor mij is het belangrijk om jou een onvergetelijke reis te bieden en mooie herinneringen te geven.

Ben jij iemand die graag op reis gaat en mooie, onvergetelijke herinneringen wilt hebben, neem dan contact met mij op, dan kunnen wij samen een mooie reis samenstellen!

Signature

CONTACT

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor je graag!

Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 06-41643887

Terug Naar Boven