Cowboys & Indianen

18 dagen vanaf €2421 p.p.

Vanaf

€2421

Neem contact op met Anita op 06-41643887 of per e-mail en geef het volgende aanbiedingsnummer door: NHT3SEP4 voor verdere informatie of om te reserveren.

Vertrekdatum: 29/10/2019

Je bezoekt in ruim twee weken de absolute highlights van West-Amerika. Naast steden als San Francisco, Las Vegas, San Diego en Los Angeles staat natuurlijk ook heel veel natuurschoon op het programma. Zo bezoek je de mooiste nationale parken van het Wilde Westen, zoals Yosemite, Bryce Canyon en de Grand Canyon.

Deze reis heeft een aangepast reistempo en de hoogtepunten zijn speciaal op families met kinderen afgestemd. De meeste hotels beschikken over een zwembad. Bovendien zijn er een paar ontspannen (strand)dagen in San Diego aan de Californische kust ingepland. Ook heb je de gelegenheid één of meerdere beroemde attractieparken rond San Diego en Los Angeles onveilig te maken. Houd er wel rekening mee dat er een aantal lange reisdagen tussen zit.

Comfortabele hotels met bijna altijd familiekamers
Je verblijft in een familiekamer, of een ruime kamer geschikt voor maximaal vier personen, in een net toeristenklassehotel. De comfortabele hotels beschikken meestal ook over een zwembad en zijn een ideale uitvalsbasis om de belangrijke bezienswaardigheden te ontdekken. Zo bevindt het sfeervolle hotel in Bryce Canyon zich slechts op een kleine afstand van het gelijknamige nationale park. Het beschikt over een comfortabele lobby, twee restaurants en een heerlijk binnenzwembad.

Private selfdrive
De huurauto is inbegrepen in de reissom. Groot voordeel is dat je zelf kunt bepalen wanneer je vertrekt en waar je onderweg stopt. De afstanden tussen de bezienswaardigheden zijn groot, maar de wegen zijn goed onderhouden en de natuur onderweg is schitterend. De meeste hotels beschikken over eigen parkeergelegenheid, soms tegen betaling. Tevens ontvang je een zeer uitgebreide Nederlandstalige routebeschrijving met goede tips en bezienswaardigheden voor onderweg.

Wat is inbegrepen

• Internationale vluchten met KLM Amsterdam - San Francisco en Los Angeles - Amsterdam • Ruimbagage • Zestien hotelovernachtingen in toeristenklassehotels op basis van logies • Transfer luchthaven naar hotel op dag 1 (seat-in coach) • 14 dagen autohuur • Nederlandstalige routebeschrijving en informatiepakket


18 dagen vanaf €2421 p.p.


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven