Derby della Capitale

4 daagse citytrip Rome incl kaartjes AS Roma-Lazio Roma p.p.

Vanaf

€563

Neem contact op met Anita op 06-41643887 of per e-mail en geef het volgende aanbiedingsnummer door: NLWLT8NOV voor verdere informatie of om te reserveren.

Vertrekdatum: 24/01/2020

Rome is het decor van de Derby della Capitale, de clash tussen de twee voetbalploegen AS Roma en Lazio Roma. Italianen zijn passievol en dat zie je terug in de heerlijke sfeer in het Stadio Olimpico waar beide supportersgroepn hartstochtelijk hun ploeg aanmoedigen.

Rome is de stad van La Dolce Vita, het decor van het Bernini Mysterie, van de Trevi Fontein, de Spaanse Trappen en het Vaticaan. Maar Rome is ook intiem en trendy.

Vlieg comfortabel met KLM naar Rome en verblijf in het hippe Tirso SessantOtto Boutique Hotel in de wijk Nomentano, de perfecte uitvalsbasis om alle bezienswaardigheden en de oude binnenstad te verkennen.

Wat is inbegrepen

Vlucht Amsterdam-Rome met KLM, een retour transfer, 3 nachten in Tirso SessantOtto Boutique Rooms in een Standard tweepersoonskamer en een ticket voor de Derby della Capitale op 26 januari 2020 Ticket Distinti (hoekvakken).


4 daagse citytrip Rome incl kaartjes AS Roma-Lazio Roma p.p.


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden je gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kun je nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven