Dream now, travel later

Anita Lof on 07 May 2020

Deel dit:

DUURZAAM REIZEN

Geniet van een stukje eco-chique luxe met Six Senses…

De verbluffende eco-chique collectie van Six Senses resorts, hotels en spa's delen allemaal een verbintenis voor gemeenschap, duurzaamheid, wellness en design - allemaal doordrenkt met een vleugje eigenzinnigheid. Of je nu op zoek bent naar een voortreffelijk eilandresort, een rustig toevluchtsoord in de bergen of een vrolijk stadsuitje, Six Senses biedt je de kans om opnieuw in contact te komen met jezelf, anderen en de wereld om je heen.

Genesteld temidden van adembenemende natuurlijke schoonheid, en met een toewijding aan de omgevingen die ze bezetten, richten Six Senses zich op het verbinden van je met de ongelooflijke omgeving waarin je verblijft, terwijl je tegelijkertijd je lichaam en geest revitaliseert.

Enkele van de duurzaamheidsactiviteiten van Six Senses zijn onder meer: - Het gebruik van plastic flessen vermijden. - Alternatieven gebruiken voor plastic rietjes, zoals papier en bamboe. - Gebruik van natuurlijke insecticiden als organisch alternatief voor chemische sprays. - Voedselverspilling composteren en gebruiken op de biologische tuinen. - Bijen houden voor honing en om lokale gewassen te bestuiven. - Gebroken glas dat niet kan worden gerecycled en dit in upcycled producten zoals bloempotten gebruiken. - Productie van hernieuwbare energie uit bronnen zoals zonne-energie en biomassa - Planten oogsten voor gebruik in spabehandelingen. - De lancering van het Earth Lab - een plek waar elk eigendom van Six Senses zijn inspanningen voor duurzaamheid demonstreert.

Naast bedrijfsbrede inspanningen op het gebied van duurzaamheid, neemt elk resort zijn eigen unieke initiatieven om de impact op het milieu en de samenwerking met zijn lokale gemeenschappen te verminderen.

Droom alvast lekker weg, ik sta nu en straks altijd voor je klaar zodra jij er weer klaar voor bent om plannen te maken!

Deel dit:

Terug Naar Boven